Перше командне місце

Перше командне місце

\"Першепідкорилося борцям Новоград-Волинської школи вільної боротьби на чемпіонаті області серед кадетів (1998-2000 років народження), що проходив у Коростені. Виступивши потужною збірною у складі аж 57 спортсменів, звягельчани назбирали гарний врожай призових місць.
Чемпіонами області стали Роман Чорномор (вагова категорія 42 кг) і Араїк Бурнутян (69 кг) — обоє вихованці тренера Юрія Мірзабекяна.
Другі місця посіли Михайло Кулініченко, Олексій Васильєв, Віталій Бондар, Каріна Грізоглазова й Настя Власюк.
Треті — Денис Обух, Михайло Ничипорук, Ігор Бриковець, Даша Кайдалова, Віка Гарбузюк, Віка Верещак, Анна Стрельченко, Марина Туровець, Олександра Матвійчук і Діана Гальчук.
Переможці турніру отримали право представляти Житомирську область на чемпіонаті України в Херсоні.
Одночасно з цим у Коростені проходив турнір під назвою «Дзвони Чорнобиля», до участі в якому були запрошені юні борці 2002 р.н. і молодші. В активі звягельчан — три переможці (Іван Оксюк, Кіріл Скорик і Арсен Мірзабекян), два других місця (Каріна Чорномор, Богдан Котович) і одне — третє (Владислав Котович).
За кілька днів потому ви­хо­ванці тренера Юрія Мірзабекяна взяли участь у відкритому кубку Львова з вільної боротьби серед юнаків і дівчат.
Перемоги здобули Денис Обух (категорія 47 кг) і Каріна Чорномор. (37 кг). Варто відзначити, що в категорії Дениса було заявлено 24 учасники, у Каріни — 12.
Треті місця посіли Іван Оксюк (24 кг) і Михайло Ничипорук (53 кг).
«Турнір видався цікавим, хоча й не надто багато прибуло команд. Але завдяки сильному складу учасників, навіть ті, хто не пробився у призову трійку, здобули важливий досвід», — поділився враженнями від львівського турніру Юрій Мірзабекян.
Олег БРЮХАНОВ