Коротко...

НОВОГРАД СТАВ ГОСПОДАРЕМ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З АРМСПОРТУ СЕРЕД ІНВАЛІДІВ
6 травня у Новограді-Волинському відбувся чемпіонат України з армспорту серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, учасниками якого стали 97 спортсменів із 10 областей України.
Присутніх на спортивному заході всеукраїнського масштабу привітали заступник міського голови Сергій Колотов, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь, начальник Житомирського регіонального центру фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Житомирської обласної ради Юрій Панасюк, Заслужений тренер України з армспорту Геннадій Данюк та начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Володимир Гамма.
Відзначимо, що значна заслуга в організації і проведенні цього турніру (до речі, вже вдруге у нашому місті), належить міському клубу «Фенікс», який, за порівняно короткий проміжок часу, вивів армспорт на новий рівень розвитку в Новограді-Волинському.
Переможці чемпіонату представлятимуть Україну на міжнародному рівні.
70 КУЩІВ ТРОЯНД
висадили 8 травня — у День пам’яті та примирення — на площі перед Будинком рад. До акції долучилися депутати міської ради, керівники бюджетних установ, управлінь та відділів міської ради, представники політичних партій та громадських організацій, ветерани, молодь та громадськість міста. Сімдесят кущів троянд мають стати символом єднання, утвердження миру у ювілейний рік Перемоги.
ВЕТЕРАНАМ ВІЙНИ ВРУЧЕНО ЮВІЛЕЙНІ МЕДАЛІ «70 РОКІВ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ»
7 травня у великій залі міського Палацу культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди 70-річчя Великої Перемоги. Присутніх ветеранів війни з цим святом привітали народний депутат України Володимир Литвин, міський голова Володимир Загривий та голова міської організації ветеранів війни і праці Василь Парфьонов.
Ветеранам було вручено ювілейні медалі «70 років Великої Перемоги». Такі ж почесні відзнаки отримали Володимир Литвин та Василь Парфьонов. За участю ансамблю мажореток «Мерівська гвардія» та учасників місцевих творчих колективів відбувся святковий концерт, підготовлений організатором-методистом міського Палацу культури імені Лесі Українки Оленою Тимощук.
За матеріалами міської ради