Поминання 21/2015

Поминання 21/2015



















































21 травня минає 10 років, як немає з нами нашого дорогенького братика — Володимира Миколайовича ЛІБЕРДИ


На душі — біль і жаль, і сум. Тебе немає і більше вже не буде. Та пам’ять буде жити вічно в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій тобі, рідненький. Хто забув його, — згадайте, хто памя’тає, — пом’яніть.


Сестри та їх сім’ї



21 травня — 2 роки, як відійшов у вічність дорогий наш Олег Борисович ЛЕВАНДОВСЬКИЙ


Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях. Вічний спокій твоїй душі і Царство Небесне.


Сумуючі дружина, діти



23 травня — річниця світлої пам’яті, як пішов з життя коханий чоловік, люблячий татусь, найкращий дідусь — Анатолій Сільвейстрович КОВАЛЬЧУК


Як сумно без тебе, рідненький, печаль не проходить і серце болить. Прости, що не змогли тебе спасти, прости, що не змогли тобі допомогти. Тато, таточко, татусю рідненький, навіки покинув ти нас, дорогенький. Ти був для нас, наче пташечка, мов щебетливий соловей. Ти мав золоту душу і щире серце. Без тебе, любий, сумно й важко, і серце плаче кожен день. Помолимось за тебе, рідний, і свічка тихо спалахне, у Бога ласки поблагаєм, бо щиро любимо тебе. Спи, рідненький, спочивай і забудь тривогу, хай сонечко зігріє твою могилу, а твоїй добрій душі — Царство Небесне. Земля тобі пухом.


У вічній скорботі дружина, діти, зяті, внуки, правнуки



25 травня — 2 роки, як перестало битися серце Відмінника народної освіти, коханої дружини, люблячої матері — Філі Петрівни НАЙДОВСЬКОЇ


Просимо всіх, хто з нею працював і знав, згадати сердечно і щиро.


Рідні, близькі, чоловік, дочка, зять, внуки



25 травня — 40 днів, як немає з нами люблячого чоловіка, батька, дідуся — Віктора Євгеновича ДІДИКА


Пішов від нас ти так раптово й дуже рано. Ніхто не знав, не відчував біди. Тепер на серці — тривожна рана, бо ти пішов не на годину — назавжди. Ні час, ні роки не зітруть у наших серцях найкращі спогади, любов і вдячність до тебе. Нехай Господь дарує Царство Небесне і вічну пам’ять.


Вічно сумуючі і люблячі дружина, діти, онуки



СПІВЧУТТЯ


Міська рада, працівники виконавчих органів міської ради глибоко сумують з приводу передчасної смерті колишнього начальника управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради — Василя Олексійовича ЛЕНЯ, висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного у великому непоправному горі. Вічна йому пам’ять. Сумуємо разом з вами.



19 травня назавжди пішов з життя прекрасний чоловік, люблячий батько і дідусь, наш сват і товариш — Василь Олексійович ЛЕНЬ


Якби ти міг ще довше жити, — були б щасливі ми усі, але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Вічний спокій твоїй душі і вічна пам’ять.


Сумуючі сім’я Паламарчуків



20 травня — 9 днів, як пішов у вічність генерал-майор — Анатолій Михайлович ЗАРИЦЬКИЙ

10.01.1958-12.05.2015 р.р.


Ніхто не зміг тебе врятувати, пішов з життя дуже рано, але світлий образ твій, рідненький, ми будемо пам’ятати завжди. Любимо тебе, пишаємося тобою і в пам’яті нашій завжди ти живий.Вічно сумуючі дружина Алла, син Анатолій, невістка Юля, сестра


Валентина, брат Віктор, всі рідні



23 травня — 5 років світлої пам’яті нашої мами — Надії Іванівни ДМИТРЕНКО


Є сила, що може забрати з життя, та з пам’яті рідних — ніколи. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть. Вічний спокій і вічна пам’ять.


Сумуючі всі рідні



24 мая — 3 года, как ушла из жизни дорогая, любимая жена, отличная мама, бабушка — Антонина Фёдоровна ВАКАРЬ


Мы все тебя очень любим и помним.


Муж, сыновья, внуки



25 травня — річниця світлої пам’яті дорогого синочка, брата, батька, племінника — Юрія Васильовича ПОЛІЩУКА


Минає рік тяжкої скорботи і печалі, як тебе немає з нами. Великий біль у серці від того, що ти назавжди несправедливо покинув нас, синочку! Неможливо змиритися, що ніколи не почуємо твого веселого сміху, теплих слів, мудрої поради, не побачимо твоїх великих яскравих очей. Ти мав золоту душу і щире серце, був чесним і справедливим, та зла доля забрала тебе від нас. Хай сонечко зігріває твою могилу і твою світлу душу. Царства тобі Небесного, спокою. Земля тобі пухом.


Тато, мама і всі рідні



23 травня минає рік, як пішов з життя Михайло Іванович ТАРАСЮК

04.06.1937-23.05.2014 р.р.


Низько схиляємо голови перед його світлою пам’яттю. Царство Небесне та вічний спокій.


Сумуючі дружина, діти, онуки