У фіналі поступилися житомирянкам

У чемпіонаті області з настільного тенісу серед хлопців і дівчат 2003-2005 р. н. було заявлено 10 збірних міст та районів. Спортивну честь міста захищали вихованці міської ДЮСШ.
У командній боротьбі серед тенісисток наші перспективні Богдана Головатенко із ЗОШ №10, Юлія Коханівська та Даша Орлова з гімназії прогнозовано пробилися до фіналу, де поступилися суперницям із команди ДЮСШ Житомирського району, посівши друге місце. В особистому розряді бронзовою нагородою відзначилася лідер нашої збірної Даша Орлова. Юлія Коханівська фінішувала четвертою, а Богдана Головатенко — сьомою.
Результати хлопців значно гірші як у командному, так і особистому заліках. Збірна ДЮСШ з Новоград-Волинського району особливих успіхів не здобула, фінішувавши в середині турнірної таблиці.
У турнірі західної регіональної ліги з настільного тенісу завершилися ігри другого туру, що проходили цього разу у м.Рівне. Збірна Новограда-Волинського у складі Артема Гороницького, Миколи Корнієнка та Сергія Струса, поступившись у фіналі господарям турніру, фінішувала другою. Після двох турів однакову кількість очок зафіксували в активі досвідчених тенісистів з м. Рівне та молодої амбітної збірної з Новограда-Волинського. Попереду ще поєдинки у двох турах, за підсумками яких визначатимуться збірні, що вийдуть до когорти кращих регіональних команд України. Бажаємо удачі нашій команді.
В.БУРКОВСЬКИЙ