Польова кухня, байк-шоу та футбол стали родзинками недільного дозвілля

Польова кухня, байк-шоу та футбол стали родзинками недільного дозвілля

Цікавий захід організувала районна влада спільно з військовими. Йдеться про благодійний міськрайонний турнір з футболу під гаслом «Пам’ятаємо! Перемагаємо!», що відбувся на стадіоні «Авангард» у неділю, 17 травня. Лише футбольною грою цей захід не обмежився — на стадіоні організували байк-шоу, почастували городян польовою кухнею та розважили виступами місцевих виконавців та спортсменів.
Наймолодшим учасником параду байкерів став 6-річний Святослав, який власноруч кермував удвічі більшим за нього квадроциклом. Особливість імпровізованого байкерського виїзду полягала у патріотичному дусі. Багато байкерів були не лише у традиційних для них шкірянках, а й у вишиванках та з українськими прапорами, прикріпленими до мотоциклів. Окрасою байків стали дівчата (доньки, дружини та подруги) — в українських віночках зі стрічками.

Волонтери на трибунах організували благодійний збір коштів на лікування старшого сержанта з Наталівки Олега Федорчука. Завдяки глядачам вдалося зібрати 7 тисяч 585 гривень.
Волонтерська група «Новоград-Волинський SOS» збирала допомогу для танкового батальйону «тридцятки». Свою акцію волонтери назвали «Авто — на АТО»: придбаний на благодійні кошти автомобіль готували до виїзду з необхідними для військових речами.

У турнірі взяли участь не лише футболісти-ветерани, а й військові, правоохоронці, представники району — загалом чотири команди. Переможцем турніру став ФК «Бригада».
Слід відзначити старання кулінарів 12-го полку оперативного забезпечення, які наварили для гостей стадіону двісті літрів смачної каші та пригостили чаєм. І хоч рецептом каші військові не поділилися, та шанувальників їх кулінарного мистецтва цього дня значно побільшало.
Юлія КЛИМЧУК
Фото автора