Житомирщина укріплює український кордон

Житомирщина ефективно використовує кожен день перемир’я, будуючи фортифікаційні споруди у східних областях. До 15 травня, за завданням керівництва держави, вогневі опорні пункти мають бути побудовані. Ці споруди стануть ключовими у забезпеченні цілісності нашої держави, збереження життя і здоров’я військовослужбовців та мирних жителів.
Голови облдержадмініст­рацій персонально відпо­відають за темпи та якість будівництва об’єктів захисту. Керівник області Сергій Машковський контролює роботи із першого дня будівництва.
Так, Житомирщина розпочала зведення фортифікаційних споруд. Шість захисних споруд будуються в зоні проведення АТО, а одна — на житомирському військовому полігоні.
Фортифікаційна споруда, що зводиться на полігоні, складатиметься із захисних ровів, окопів, бойових і командних пунктів, протитанкових ровів, кулеметних гнізд тощо. Такі ж споруди будуть використовуватися нашими бійцями на Донбасі вздовж усієї лінії зіткнення.
«Житомирщина працює за графіком у будівництві фортифікаційних споруд. Наше завдання — не лише вкластися у терміни будівництва, а й якісно виконати роботи. Адже від цього залежатиме життя військових і збереження миру в Україні. Сьогодні кожна область має спрацювати як єдина команда й не допустити проникнення ворога у мирні регіони», — наголосив голова облдержадміністрації Сергій Машковський.
Голова облдержадміністрації відзначив професіоналізм та мужність працівників бригад, які зараз на передовій демонструють не лише фаховість у будівництві військових об’єктів, а й витримку працювати поблизу обстрілів.
Для того, аби перевірити ситуацію та проконтролювати якість і темпи виконання робіт, керівник області Сергій Машковський особисто виїхав у неспокійний регіон на місце будівництва фортифікаційних споруд.
Прес-служба облдержадміністрації