Новий проект — «Танці з викладачами»

Чекає своєї презентації на головній сцені міста у Палаці культури вже 2 червня, о 18 годині. Як розповіла його ініціатор і режисер Олена Тимощук, ця ідея визрівала у неї давно, а приурочити захід вирішила до Дня захисту дітей, який традиційно відзначають у перший день літа.
Участь у хореографічному проекті візьмуть вчителі та учні навчальних закладів міста і району, а також місцеві хореографічні колективи. Щоправда, у зв’язку з «гарячою» порою випускних, не усі бажаючі змогли стати учасниками проекту. Якщо дебют виявиться вдалим, то захід обіцяє стати традиційним. Наразі він не є конкурсом, його мета — показати хореографічні таланти учасників, про які багато хто з них і сам не знав.
Нагадаємо, що 1 червня діти усієї планети відзначають власне свято. Проте, серед цієї веселої дитячої компанії є малеча зі страшними і зовсім недитячими діагнозами. На лікування 4-річного Віталика Гулівського з Олександрівки будуть передані кошти, зібрані під час проекту. Вже майже два роки хлопчик із мамою лікується у Житомирі з діагнозом нейробластома і потребує будь-якої підтримки. Тож у кожного є можливість підтримати Віталика, прийшовши на концерт. Вхідним квитком стане ваша благодійна пожертва.
Юлія КЛИМЧУК