Суперником СК «Коростень» по фіналу кубку області може стати «Авангард»

Суперником СК «Коростень» по фіналу кубку області може стати «Авангард»

\"СуперникомЗвісно, якщо впорається у півфіналі з андрушівською «Фортуною» — командою-відкриттям цьогорічного розіграшу кубку (перший матч — 2:1 на користь «Авангарду»). Але варто нагадати, що в 1/8 фіналу «Фортуна» вийшла переможцем у дуелі з ФК «Бердичів», а в 1/4 — двічі із крупним рахунком здолала ФК «Зоря» (Романівський район).
У свою чергу СК «Коростень» у півфіналі виявився мінімально сильнішим за своїх сусідів по місту — ФК «Локомотив» (1:0 і 1:1).
Тим часом визначився склад учасників чемпіонату Житомирської області з футболу у вищій та першій лігах. Цього сезону в лізі сильніших буде представлено 8 команд: СК «Коростень», ФК «Локомотив» (Коростень), ФК «Авангард» (Новоград-Волинський), ФК «Бердичів», «Металург» (Малин), ФК «Зоря-Енергія» (Романів), ФК «Пулини» (Червоноармійськ), ФК «Фортуна» (Андрушівка).
У розіграші чемпіонату першої ліги візьмуть участь 9 команд, серед яких і «Полісся» з Городниці, яке вже у стартовому матчі здобуло три очки, завдяки виїзній перемозі над ФК «Баранівка» — 3:2.
Натомість «Авангард» свій перший матч чемпіонату програв (також на виїзді) ФК «Зоря-Енергія» з Романова з рахунком 3:0.
Олег БРЮХАНОВ