Клуб «Січ» потрапив у десятку на турнірі «International Union CUP-2015»

Клуб «Січ» потрапив у десятку на турнірі «International Union CUP-2015»

16 травня у м.Львів пройшов турнір з карате «International Union CUP-2015». Цього року турнір став найбільшим у 2015 році за кількістю учасників, клубів та країн. Зважаючи на нинішню нелегку ситуацію в країні, закордонні клуби вже протягом 2 років не приїжджають до України.
Цього року турнір відвідали Україна та ще 6 країн: Білорусь, Польща, Словаччина, Чорногорія, Швейцарія та Данія. Особливо відмітилася команда з Чорногорії, у складі якої були чемпіони світу та Європи серед молоді. За кількістю учасників турнір теж побив рекорд, адже їх було 780.
На цей турнір приїхали і найсильніші клуби України. Всього у змаганнях взяв участь 51 клуб. Новоград-Волинський представляв клуб «Січ», до складу якого увійшли спортсмени ДЮСШ і ФСТ «Спартак» та районної ДЮСШ. Всього спортсменів нашого клубу було 27. Разом із вихованцями на турнір вирушили і тренери: Вадим Рибачок, Петро Корнійчук, Руслан Загривий.
«Січ» показав досить гарні результати. Учасники клубу вибороли 1 перше місце, 6 других та 5 третіх місць. Найкращий результат — 1 місце — показала Анастасія Люлевич у категорії 16-17 років до 59 кг. За крок до золотого тріумфу зупинилися, тобто зайняли почесне друге місце, такі спортсмени: Аліна Карпишина (13 років), Роман Береговий (13 р.), Поліна Осіпова (11 р.), Максим Загривий (11 р.), Дмитро Коваль (10 р.), Люба Андреєва (16 р.). Також гарні результати показали і вибороли треті місця Дмитро Адамський (10 р.), Микола Іванов (14 р.), Кирило Кучер (11 р.), Владислав Загородній (12 р.), Олександра Толченова (12 р.).
Серед усіх команд «Січ» увійшов у першу десятку — зайняв 10 командне місце. 1-ше місце посів львівський клуб «Юніон», 2-ге і 3-тє місця взяли київські клуби «Сьогун» та «Сен-Бін». Як стверджує один із тренерів клубу Вадим Рибачок, конкуренція була серйозна, та наша команда трималася добре і показала досить гарний результат.
Організатори турніру стверджують, у цьогорічних змаганнях «Іnternational UNION CUP» взяли участь впевнені і сильні духом спортсмени Української федерації карате, вдячні й чуйні вихованці, для яких тренер — це, насамперед, друг, а клуб — це сім’я і другий дім.
Підготувала Людмила ПЕТРУК