Кому дзвонили городяни з концерту зіркової Наталі Могилевської?

Кому дзвонили городяни з концерту зіркової Наталі Могилевської?

\"КомуВперше Наталя Могилевська відвідала Новоград-Волинський багато років тому — з учасниками телепроекту «Шанс» та Андрієм Кузьменком з гурту «Скрябін». «Це був зовсім інший час, інша країна, інші думки. І ми з Кузьмою були інші. Кузьми не стало…», — пригадала Народна артистка України на концерті у Палаці культури, що відбувся у середу, 27 травня. Пройшов він у рамках Всеукраїнського туру «Спасибо, мама», а його режисером стала сама співачка — після втрати матері вона зізналася, що багато чого переосмислила. Тому тур 60 містами України став зібранням пісень про найважливіші речі у житті: відносини між чоловіком і жінкою, у сім’ї, вдячність Богу і батькам за все те, що вони для нас роблять. Під час концерту Наталя закликала усіх глядачів подзвонити матерям і сказати їм найголовніші слова…
У концерті прозвучали як старі хіти, так і нові пісні. Наталя радилася із залом, що саме люди хочуть почути, і співала разом із публікою. Розповіла про різні етапи свого становлення, про батька, який став для неї гідним прикладом справжнього чоловіка, а найбільше слів було про маму: «Вперше на сцену я вийшла у 4 роки. Було дуже страшно, але у залі я побачила мамині очі. Вони дали мені віру, що я усе зможу. І у мене все вийшло. Тепер кожного разу, і сьогодні — теж, я бачу мамині очі у залі. Спасибі, мамо…».
Окрім сумних філософських моментів, яких на концерті було вдосталь, між піснями Наталя багато жартувала: «Я би хотіла, щоб ви після концерту сказали: «Все було класно, Могилевська в «адекваті», усе розуміє, по землі ходить». І хоч часом відчувалася певна «зірковість», загалом атмосфера концерту була ліричною, душевною, глибинною. Вразив фінальний номер концерту — подарунок усім мамам. Співачка запросила на сцену дітей з новоград-волинського народного хореографічного ансамблю «Веселка», разом вони заспівали «Спасибо, мама», а у зал полетіли білі повітряні кульки, як символ чистої материнської любові.
Концерт, який розпочався із півгодинним запізненням, тривав дві години. Попри досить пізній час, зал довго не відпускав Могилевську зі сцени. З цього приводу вона пожартувала: «У вас що, немає у місті метро, на яке треба спішити?» І, примостившись на сцені напівлежачи, заспівала «Надобраніч, малюки». Після концерту відбулася фотосесія зірки із шанувальниками.
Юлія КЛИМЧУК