Вітання 25/2015

Вітання 25/2015











































22 червня святкуватиме свій ювілей Ольга Петрівна ШЕВЧУК


Дорога донечко, люба матусю, сестричка рідненька, з ювілеєм ми тебе щиро вітаєм і бажаєм на довгі літа: будь такою, як ми тебе знаєм, — ніжна, мила і всім дорога.


Мама, синочок Назарчик і брат Сергій з сім’єю



23 июня поздравляем с 90-летием дорогую жену, маму, бабушку и прабабушку — Антонину Ивановну СУМКИНУ


Желаем крепкого здоровья, надежд, мира и спокойствия. Спасибо тебе за всё: за твой труд, за тёплые слова, терпение и доброе сердце.


Муж, сын, невестка, внучки и их мужья, правнучки и правнук, соседи Нина и Володя



17 червня зустрів Золотий ювілей дорогий наш тато, люблячий дідусь, турботливий чоловік — Микола Іванович ЛЕВЧЕНКО


Дорогий наш, вітаємо тебе з ювілеєм. Хай сміється доля, мов калина в лузі, в колі щирих друзів, зичим тобі щастя, міцного здоров’я, злагоди й добра. Хай крокують поруч вірність і кохання, хай здійсняться мрії і твої бажання, хай Бог тебе оберігає на довгі роки.


З любов’ю дружина Валентина, сини Руслан та Ігор, внучка Каріна, невістки Наташа та Оля



17 червня святкував ювілей Володимир Євгенович НАЙДЮК


Дорогий наш тато, чоловік і дідусь, вітаємо тебе з 55-річчям від Дня народження. Бажаємо тобі міцного здоров’я, терпіння, наснаги. Ти — наша опора і підтримка. Журавлиним ключем відлітають літа, сивина засрібнила вже скроні, тільки в серці твоїм та ж струна золота, те ж тепло незгасиме в долонях. Щоб сонце завжди тобі усміхалось, щоб діти й онуки вклонялись, щоб твоя доброта в онуках проросла і завжди рідні й друзі тебе шанували.


З любов’ю дружина Юлія, дочка Людмила, зять Кирило, син Богдан, внучки



24 червня свій прекрасний ювілей зустрічає Антоніна Миколаївна СІДЛОВСЬКА


Лагідна, рідненька, добра і проста, наша дорогенька, наша золота! Спасибі, мамусю, що життя дарували, спасибі, мамусю, що Ви нас навчали, спасибі, рідненька, за вічну турботу, за щире бажання добра нам усім. Хай серце ще довго у грудях палає, а руки, мов крила, внучат пригортають. Здоров’я міцного зичимо щиро, ласки — від Бога, від дітей — тепла, на многії щасливії літа.


Чоловік, дочка, зять, внуки Артем та Богдан та дітки із ДБСТ с.Гульськ



24 червня святкуватиме ювілей кохана дружина, любляча матуся — Наталія Петрівна ДЕМИДЧУК


З ювілеєм ми щиро вітаєм і бажаєм на довгі літа: будь такою, як ми тебе знаєм, — ніжна, мила і всім дорога. Хай і щастя, і сонця вітрила мчать твій човен до тої землі, де панує лиш радості сила, де збуваються мрії твої.


З любов’ю чоловік, діти, батьки та друзі



ПОДЯКА


Висловлюю щиру подяку директору благодійного фонду «Рідне Полісся» Стасюку В.І. за надання допомоги у вигляді інвалідного візка, наданій пенсіонерці Пилипчук М.К., м.Новоград-Волинський, вул.Фрунзе, 7.


 

21 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА


Шановні працівники системи охорони здоров’я Новоград-Волинського краю! Від щирого серця вітаємо вас із нагоди професійного свята.

Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, найтепліші слова, захоплення та повагу. Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою і необхідною. І кожний лікар розуміє: здоров’я суспільства залежить від професійності, порядності і душевної доброти учнів Гіппократа.

Тож, у цей день зичимо вам професійного зростання та натхнення у благородній справі збереження життя і здоров’я людей. Нехай здійснюються ваші мрії та задуми, а віра і оптимізм будуть вірними супутниками на все життя.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

22 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ


Дорогі земляки! Щорічно, 22 червня, Україна схиляє голову у скорботі і вшановує пам’ять жертв війни. Саме у цей день 74 роки тому розпочалась найкривавіша в історії нашої держави і країн колишніх республік Радянського Союзу війна, яка забрала життя мільйонів людей, відізвалася болем у кожній сім’ї, принесла українцям незліченні жертви й страждання, смерть та руйнацію.

Цей день нагадує нам про всіх загиблих та замучених у фашистській неволі, померлих у тилу від голоду і страждань. Тож наш святий обов’язок пам’ятати тих, хто ціною свого життя йшов до великої перемоги. Шана всім українським борцям, які в час воєнного лихоліття визволяли рідну землю від фашистських загарбників. Схилімо голови перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Леоніда Дмитровича КУШНІРА — 17.06.1948 р.н.

Миколу Зигмундовича ХОМЕНКА — 19.06.1965 р.н.

Лідію Андріївну ВАСИЛЕНКО — 14.06.1933 р.н.

Романа Миколайовича ФІЛОНЧУКА — 15.06.1927 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни