У 50 — фабрика «Леся», наче ягідка, знову!

У 50 — фабрика «Леся», наче ягідка, знову!

\"УЦьогорічний День легкої промисловості для швейної фабрики «Леся» співпав із важливою датою в історії підприємства — 50-річчям з дня створення. З цього приводу у суботу, 13 червня, тут організували надзвичайно тепле і привітне свято для колективу. У зв’язку зі складною ситуацією в країні, святкування відбулися з дещо меншим розмахом, ніж планувалося. Втім, навіть попри цей факт, усім було зрозуміло — на фабриці дбають про кожного свого працівника, прагнучи зміцнити корпоративний дух. Саме у цьому вбачають успіх підприємства і мають рацію.
До організації свята підійшли з творчістю і завзяттям — атмосфера була справді дружня і комфортна для кожного працівника. Окрім нинішніх співробітників, запросили колишніх працівників, ветеранів виробництва, а також — гостей. Серед них були представники влади, підприємств та організацій, з якими «Леся» співпрацює і дружить.
Запрошених на території підприємства чекали смачні частування і цікава концертна програма. Зокрема, виступ гурту «Древляни» та Анатолія Говорадла. Діяли безкоштовні атракціони та пригощання для дітей. Окрім подарунків та премій для кожного працівника, були організовані конкурси. Зокрема, на кращий творчий виступ виробничих дільниць та кращу уніформу для швачок. За призові місця одні переможці отримали сертифікати на вечерю в одному з місцевих барів, інші — можливість відвідування салону краси. Також розіграли лотерею, відповідно до якої працівники та пенсіонери отримали цінні подарунки: ноутбук, планшет, велосипед, прасувальні дошки, сервізи тощо.
Як і кожен захід, який нині проводиться на фабриці, це свято залишило по собі багато незабутніх вражень. Редакція газети «Звягель» приєднується до усіх найкращих побажань, що прозвучали цього дня на адресу нашого друга — фабрики «Леся» — і бажає здійснення всіх задуманих планів, добробуту, фінансового благополуччя і нових гарних ідей, що позитивно впливають на імідж підприємства.
Юлія КЛИМЧУК