Серія поразок «Авангарду» досягла вже п’яти матчів…

У п’ятому турі поспіль зі старту чемпіонату області (вища ліга) зазнає поразки новоградський «Авангард». Цього разу кривдником стала андрушівська «Фортуна», яка перемогла «Авангард» на його полі з рахунком 2:0.
За майже рівної гри, хоча нагод, щоб вразити ворота суперника, було побільше в господарів, на перерву команди пішли за рахунку 0:1. На останній хвилині першого тайму «Фортуна» отримала право на штрафний удар, який і перетворила в гол.
Упродовж другого тайму «Авангард» міг не лише зрівнювати рахунок, а й виходити уперед, проте двічі просто фантастичну реакцію на лінії воріт продемонстрував воротар «Фортуни». А коли вже у компенсований арбітром час «Авангард» практично всією командою побіг рятувати матч, гості підловили його на контратаці — 0:2.
Невдалим виявився цей тур і для городницького «Полісся», яке зазнало першої поразки в чемпіонаті першої ліги. Довбиський «Авангард» переміг вдома городничан із рахунком 4:1, і тепер саме він очолює турнірну таблицю. Втім, «Полісся», яке опинилося на другому місці, зберігає гарні шанси в боротьбі за чемпіонство.
Олег БРЮХАНОВ