Автомобіль, що врятував життя бійців у зоні АТО, нагадуватиме звягельчанам, що війна ближче, ніж здається

Автомобіль, що врятував життя бійців у зоні АТО, нагадуватиме звягельчанам, що війна ближче, ніж здається

Як повідомила газеті «Звягель» заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Алла Виговська, ідея встановити такий автомобіль у центрі міста належить міському голові.
Володимир Загривий за приклад узяв міста Житомир і Львів, чиї військові частини серед інших беруть участь у бойових діях на Сході України, й де подібні символи-нагадування про війну вже встановлені.
Головна мета, стверджує Алла Виговська, вкотре привернути увагу городян до проблем АТО. Щоб жителі й гості міста не заспокоювали себе тим, ніби війна — десь далеко. І недавній вибух, що понівечив це авто (до речі, воно належало 30-ій бригаді), є цьому переконливим доказом.
«Під час відзначення Дня молоді біля Молодіжного центру діятиме волонтерське містечко. Сподіваємося, що такий захід, разом із наочною ілюстрацією, знову активізує городян на допомогу волонтерам і військовим. Також надіємося, що перехожі бережливо ставитимуться до автомобіля, адже планується, що він тут перебуватиме досить тривалий час», — зазначила заступник начальника управління.
Олег БРЮХАНОВ
фото Сергія ЩУРУКА