Спортивна делегація зі столиці високо оцінила зроблене в Новограді

Спортивна делегація зі столиці високо оцінила зроблене в Новограді

23 червня до Новограда-Волинського завітала спортивна делегація на чолі з генеральним секретарем федерації важкої атлетики України, Заслуженим тренером України, Заслуженим працівником фізичної культури та спорту України Борисом Миколайовичем Лобком. Мета поїздки — перевірка стану спортивних баз для розвитку важкої атлетики.
Директор Новоград-Волинської ДЮСШ В.П.Єрмаков та президент федерації важкої атлетики Житомирщини В.В.Постіженко продемонстрували спортзали, розташовані за адресами: вул.Пушкіна, 44, та вул.Соборності, 7. Делегація також побувала у Молодіжному центрі та ігровому залі ДЮСШ у Палаці культури.
«Я приємно вражений тим, що у цей складний час зроблено в місті Новограді-Волинському для розвитку важкої атлетики. Зроблено — з нуля за п’ять років. Тепер зрозуміло, чому у вас з’явилися чемпіони та рекордсмени України. А все це, вважаю, завдяки вмілому керівництву директора ДЮСШ, президента профільної федерації, міського голови та його заступників. У своєму звіті до Міністерства я обов’язково відзначу ваше маленьке спортивне диво», — охарактеризував побачене Борис Миколайович.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ
Фото автора