НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ МВ УМВС ЗАПРОШУЄ НА СЛУЖБУ В ОРГАНИ ВНУТРІШНІХ СПРАВ:


  • чоловіків віком від 18 до 30 років, які пройшли службу у Збройних силах України або мають військові звання запасу (офіцера, рядового), придатних за станом здоров’я та особистими якостями виконувати обов’язки по боротьбі зі злочинністю:

  • з вищою або середньою спеціальною освітою — на посади середнього начальницького складу (дільничний інспектор міліції, оперуповноважений);

  • з базовою середньою освітою — на посади рядового та молодшого начальницького складу (інспектор патрульної служби).


Працівники міліції користуються пільгами при вступі до вищих навчальних закладів системи МВС України. Їм гарантується можливість безоплатно навчатись у Національному університеті внутрішніх справ України та його філіалах.
Також працівники міліції користуються пільгами, передбаченими Законом України «Про міліцію», підлягають обов’язковому державному страхуванню, мають право постановки на квартирний облік для отримання житла; забезпечуються форменим одягом, безкоштовним медичним обслуговуванням та пільговим курортним санаторним лікуванням, а після 20 років вислуги мають право на пенсійне забезпечення в розмірі 50% грошового забезпечення.
Заробітна плата становить 1500-2000 гривень.
Не приймаються на службу в органи внутрішніх справ призовники та особи, які притягувалися до кримінальної відповідальності.
З питань оформлення на службу звертатися до сектору кадрового забезпечення Новоград-Волинського МВ УМВС в м.Новоград-Волинський за адресою: вул.І.Франка, 3-а, каб. 4, 6, тел.8 (04141) 5-34-39 (з 8.30 до 18.00 год.).
П.КОПТІЙЧУК, заст. начальника МВ міліції, начальник сектору кадрового забезпечення, капітан міліції