Хроніка 30/2015

Хроніка 30/2015

РОЗШУКУЮТЬ ШАХРАЯ, ЯКИЙ ПРОДОВЖУЄ ВИДУРЮВАТИ ГРОШІ
15 липня до Новоград-Волинського міськвідділу УМВС звернулася 56-річна жителька райцентру, яка повідомила, що через власну необережність втратила з рахунку 6000 гривень.
Заявниця розповіла, що до неї зателефонував чоловік та представився працівником банку. Співрозмовник під приводом уточнення персональних даних дізнався необхідну йому конфіденційну інформацію абонента. Тільки за декілька годин, отримавши смс-сповіщення з фінансової установи про зняття з її рахунку грошей, пенсіонерка зрозуміла, що стала жертвою шахрая, та звернулася до міліції. Нині тривають заходи щодо встановлення особи зловмисника, — повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.
Нагадаємо, що ідентичний випадок стався 9 липня, коли до міліції звернулася 62-річна жителька району, в якої в шахрайський спосіб було видурено аж 10000 гривень.
ОДНОРІЧНА ДІВЧИНКА ПОТОНУЛА У РІЧЦІ
Трагедія сталася у с.Несолонь 10 липня. Того дня компанія дітей гралася на подвір’ї, а пізніше малеча вирішила піти до водойми. Їхня мати поралася по господарству та попросила старших дітей наглядати за своєю однорічною сестричкою.
Сім’я проживає у будинку неподалік від р.Тня. Саме туди і вирушила дітвора. Через деякий час до малюків вирішила приєднатися їх двоюрідна сестра. У пошуках своїх друзів вона підійшла до річки і побачила у воді тіло найменшої дівчинки. Дитина не знітилися, а одразу залізла у воду і дістала потопельницю. На жаль, однорічній дівчинці вже нічим не можна було допомогти…
expreszt.com.ua

ПРОТЯГОМ ВИХІДНИХ У ДТП ПОСТРАЖДАЛИ 15 ЛЮДЕЙ
За минулі вихідні в Житомирській області зафіксовано 8 дорожньо-транспортних пригод, в яких травмовано 15 осіб. Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.
«18 липня на 9-му км автодороги «Чуднів-Іванопіль», між с.Бейзимівка та с.Малинівка Чуднівського району, водій скутера «Skymoto», житель Чуднова, 1986 р.н., не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя та допустив падіння з нього. У результаті ДТП водій скутера отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу», — повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.
19 липня, близько 10:30, у с.Словечно Овруцького району, перебуваючи на задньому сидінні мотоцикла «ІЖ Планета-5», яким керував житель Житомирського району, 1986 р.н., постраждала пасажирка. «Мешканка Овруцького району, 1980 р.н., не втрималася і впала на землю з сидіння мотоцикла», — інформує прес-служба. У результаті ДТП пасажирка мотоцикла «ІЖ» отримала тілесні ушкодження та доставлена до медичного закладу.
Житомир.info

ВОДІЙ — ЗАГИНУВ, ПАСАЖИРИ — В ЛІКАРНІ
Вранці 17 липня, на трасі «Житомир-Сквира», поблизу с.Іванків, сталася ДТП — зіткнулися автомобілі «ВАЗ» і «DAF».
\"Хроніка
За попередньою інформацією, близько 05:00, легковий автомобіль, що рухався у бік Попельні, виїхав на смугу зустрічного руху, де і скоїв зіткнення з вантажівкою. У результаті аварії, 33-річний водій «ВАЗа» загинув на місці ДТП, троє пасажирів легковика із травмами доставлені у Житомирську центральну райлікарню.
Житомир.info

МІКРОАВТОБУС ЗІТКНУВСЯ З ЛЕГКОВИКОМ
16 липня, близько 14:00, на 113-му км автодороги «Київ-Чоп», водій автомобіля «MERCEDES-BENZ SPRINTER», житель смт.Баранівка, 1994 р.н., рухаючись у напрямку Житомира, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «VOLKSWAGEN POLO», під керуванням киянина, 1990 р.н., який стояв на узбіччі.
Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «VOLKSWAGEN POLO» отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу.
expreszt.com.ua

ПІД ЖИТОМИРОМ СБУ ВИКРИЛА НАРКОЛАБОРАТОРІЮ
Служба безпеки України затримала чотирьох житомирян, які організували виробництво і збут амфетаміну та марихуани. Під час обшуку в нарколабораторії правоохоронці знайшли ще й зброю.
Про це повідомили у прес-службі СБУ. «У Житомирській області Служба безпеки України, у взаємодії з прокуратурою, знешкодила групу наркоділків, які виготовляли і збували синтетичні наркотики і марихуану. Затримано чотирьох жителів Житомира, в тому числі й організатора групи», — повідомили в СБУ.
Великі партії амфетаміну зловмисники синтезували на дорогому хімічному обладнанні в нарколабораторії, облаштованій в одному з сіл біля Житомира. Складові для виготовлення психотропної речовини надходили в Україну контрабандою в посилках.
У приватному будинку іншого учасника угруповання було облаштовано теплицю з вирощування марихуани. Насіння нарковмісних конопель організатори отримували поштою з-за кордону. У будинку був налагоджений повний цикл виготовлення наркотиків: обладнано належне цілодобове освітлення, вентиляція та полив.
Під час обшуків у нарколабораторіях правоохоронці вилучили підготовлені до реалізації наркотики, а також нарізну і травматичну зброю, бойові гранати «Ф-1», патрони. Розпочато кримінальне провадження, ведеться слідство.
Житомир.info