Поминання 30/2015

Поминання 30/2015



































23 липня — 9 днів світлої пам’яті чоловіка, батька, дідуся, брата, сина — Анатолія Івановича КОВАЛЬЧУКА


Горбок землі мовчить, як все довкола, і огортає душу тихий жаль, що не побачимо ніколи ні твою радість, ні твою печаль. Нема тебе, хоч скільки хочеш клич, сама печаль повисла над землею, у світі серед безлічі облич вже не зустріти посмішки твоєї. Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь, похилиться зажурена калина і добрим словом люди пом’януть.


Мати, дружина, сини, дочка, невістки, зять, онуки і рідні



19 июля — 9 дней светлой памяти мужа, отца, сына — Андрея Васильевича МУСИЙЧУКА


От нас ушел, оставил слезы, нам без тебя не хорошо.Стал ангелом, совсем белесым, а нам тут всем темным темно. Летаешь ты теперь по небу, на нас ты смотришь с высока, ты даришь всем свою улыбку, ты улыбался нам всегда! Ты улыбнешься — солнце светит, заплачешь ты, и вот уж дождь. Ты ангелом уже родился, но, к сожаленью, ты уйдешь... Вот ты ушел, остались грозы, ушел с тобою целый мир! Тебя мы любим, ангелочек, и будешь ты всегда любим.


Скорбящие жена, дочь, родители, родные и друзья



21 липня раптово пішов із життя секретар Новоград-Волинської міської ради, колишній голова райдержадміністрації Сергій Іванович Лавренюк


Міська рада та її виконавчий комітет, районна державна адміністрація і районна рада з глибоким сумом та душевним болем сприйняли звістку про передчасну смерть Сергія Івановича – Людини з великої літери, прямої, справедливої, яка активно вболівала за життя рідного краю. В пам’яті колег він залишився досвідченим, кваліфікованим спеціалістом та керівником з великим практичним досвідом роботи, який лишив на землі добрий слід та вдячну пам’ять про себе.

Висловлюємо глибокі співчуття у важкому горі рідним і близьким. Нехай земля йому буде пухом.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради



На 62 році раптово пішла з життя глибокопорядна людина, секретар та депутат Новоград-Волинської міської ради, голова міської організації Народної Партії, полковник у відставці, вірний та надійний товариш Сергій Іванович ЛАВРЕНЮК


Він мав багатий досвід, широкий кругозір, глибокі знання та гарні організаторські здібності. Ретельне ставлення до роботи та громадської діяльності, старанність і працездатність, притаманна простота, вірність у дружбі, щирість, порядність, життєвий оптимізм, бажання всім допомогти викликали до нього повагу.

Не хочеться вірити, що його вже з нами немає, але він завжди залишиться в серцях тих, хто його знав порядною, толерантною, відвертою, щирою людиною.

Глибоко сумуємо і висловлюємо своє співчуття родині Сергія Івановича, поділяємо Ваше горе в цю скорботну годину, мусимо знайти в собі сили мужньо перенести цю непоправну втрату.


Новоград-Волинська міська організація Народної Партії, депутати Житомирської обласної ради



25 июля — 7 лет, как тебя с нами нет… мужа и отца — Юрия Николаевича КУЧЕРА


Ты жизнь любил и многое хотел успеть. Но слишком рано оборвалась нить, не дав тебе мечты осуществить… Память о тебе останется навсегда в наших сердцах. Вечный покой твоей душе. Помним и скорбим.


Жена, сын и дочь



22 липня минув рік світлої пам’яті Станіслава Григоровича САВЧУКА


Плаче серце, біль не передати. Сумуємо і пам’ятаємо кожну хвилину. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть. Вічний спокій тобі, ріднесенький, ти завжди з нами.


Сумуємо дружина, дочки, зяті, онуки, правнук



22 липня минуло 9 днів, як пішов з життя Олександр Володимирович ШАБЛЕЙ


Бог забрав до себе нашого найдорожчого брата. Забути — не в силі, вернути — не в змозі. Прости, брате, що не змогли тобі допомогти. Хай Господь Бог дарує Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі.


Твої рідні сестра Ніна, швагро Володимир, мама, дружина Оксана



26 липня минає 40 днів після трагічної смерті Андрія Ігоровича НІКІТІНА


Минає 40 днів, як пішла у вічність дорога нам людина, але біль непоправної втрати не стихає в наших серцях. Царство Небесне твоїй душі. Нехай свята земля береже твій вічний спокій. Хто ще не забув його, — пом’яніть добрим словом і щедрою молитвою. Любимо, сумуємо, пам’ятаємо.


Сумуючі мама, сестра, брати, всі рідні і друзі