«Хто ти, майбутній олімпієць?»

«Хто ти, майбутній олімпієць?»

Під таким девізом 17-20 липня у Скадовську проходив чемпіонат України ФСТ «Колос» із важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 15 років, у якому взяла участь збірна команда Житомирської області у складі десяти спортсменів.
У ваговій категорії 69 кг, встановивши новий рекорд України серед молодших кадетів у сумі двоборства, третє місце посів Олег Ніколаєнко. Приємно вразив Олександр Плохотюк, котрий у запеклій боротьбі також продемонстрував третій результат у своїй категорії (77 кг).
Крім цього, достатньо успішно виступили: Максим Боярський — 4 місце у ваговій категорії 85 кг, Віталій Якимович — 5 місце (56 кг), Денис Юрін — 5 місце (45 кг) і Олександр Ковальчук — 6 місце (45 кг).
Це дозволило збірній Житомирщини завершити турнір на шостому командному місці серед 22 збірних.
«Порівнюючи з 2014 роком, коли у нас було десяте місце, це є високим здобутком, що говорить про злагоджену роботу як колективу федерації важкої атлетики Житомирської області, так і директора міської ДЮСШ В.П.Єрмакова», — прокоментував підсумки змагань тренер-викладач із важкої атлетики ДЮСШ Валерій Постіженко.
Олег БРЮХАНОВ
фото О.НАГОРНЮКА