«Укрзалізниця» відновить пряме залізничне сполучення Новограда з Харковом і Полтавою

Як повідомляє офіційний сайт «Укрзалізниці», з 15 серпня (з 16 серпня — у зворотному напрямку) буде встановлено зупинку по станції Новоград-Волинський «нічному експресу» №115/116 сполученням «Харків — Івано-Франківськ».
Таким чином буде відновлене нещодавно втрачене безпересадкове сполучення Новограда з великими містами Центральної та Східної України — Полтавою і Харковом. Водночас до послуг новоград-волинців та жителів району з’явиться ще один потяг до Львова та Івано-Франківська.
Щоправда, оскільки «нічний експрес» сформовано з вагонів підвищеного комфорту, вартість квитків на нього буде вищою, ніж на харківський потяг, що курсував через Новоград-Волинський раніше.
Нагадаємо, з 7 липня звичний для новоград-волинських пасажирів потяг №111/112 сполученням «Харків — Львів» рішенням «Укрзалізниці» було переведено на інший маршрут.
Тим часом до кінця літнього сезону запроваджено потяг сполученням «Житомир — Одеса — Житомир», що курсує через день. Відправлення з Житомира — о 20:04, прибуття в Одесу — о 05:12. У зворотному напрямку: відправлення з Одеси — о 22:16, прибуття в Житомир — о 08:14. Детальнішу інформацію дізнавайтесь у касах вокзалу.
Підготував Олег БРЮХАНОВ