Вітання 34/2015

Вітання 34/2015



























Сьогодні — 21 серпня — святкує День народження голова міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»» — Олег Миколайович Ващенко


Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, оминають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.


Міська організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»»



Колектив хірургічного відділення вітає зі славним ювілеєм завідуючого — Василя Михайловича СЛИЖУКА


Зі святом Вас віта сьогодні весь наш дружний колектив. Працьовиті, гарні, мужні будьте Ви і повні сил! Нехай Вас обминають невдачі і грози, хай лиш від сміху з’являються сльози, хай буде здоров’я міцним, як граніт, і Вам з ним прожити не менше ста літ! Хай ладиться скрізь — на роботі, в родині, щоб радісний настрій у серці не згас, все світле й чудове, що треба людині, — нехай неодмінно приходить до Вас.



25 серпня святкуватиме День народження Олексій ВАСИЛЬЄВ


Як хочеться подарувати тобі долю і прихилити до тебе білий світ, щоб у щасті ти жив без болю багато довгих і яскравих літ. Хай юність і краса процвітають, а доля хай успіх безцінний несе, теплом і любов’ю завжди очі сяють, а задумане збудеться все!


З любов’ю мама, брат і вся рідня



23 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ, 24 СЕРПНЯ — ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ


Дорогі земляки! Щиро вітаємо вас із національними святами нашої державності — Днем Державного Прапора та 24-ю річницею незалежності України!

Ці визначні дати золотою сторінкою навіки увійшли в історію нашої молодої держави, започаткувавши нову епоху в житті нашого народу. На жаль, сьогодні українці знову виборюють своє право жити у правовій, успішній і стабільній країні, прагнучи до національного відродження, духовної свободи та економічного зростання. Трагічні події на Сході України підтвердили одвічну істину — народ сильний у час єднання. Тому в цей непростий для нашої країни час ми маємо ще більше згуртуватися і захистити наше право вільно жити на своїй Богом даній землі!

Від усієї душі зичимо вам, шановні жителі Новоград-Волинського краю, міцного здоров’я, добробуту, мирного неба, благополуччя і затишку у ваших родинах, а найголовніше — подальших успіхів в усіх справах і починаннях, заради процвітання незалежної України.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!


З нагоди великого державного свята — Дня незалежності України — прийміть щирі вітання й побажання щастя, здоров’я, достатку, плодотворних зусиль на шляху розбудови та зміцнення нашої Батьківщини — соборної незалежної демократичної європейської держави Україна!

Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Зі святом вас! Слава Україні!


Міська організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»»


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Володимира Михайловича СУГАКА — 21.08.1958 р.н.

Антоніну Іванівну МАЯРОВСЬКУ — 24.08.1923 р.н.

Арона Вольфовича РЕБЕЛЯ — 26.08.1923 р.н.

Олександра Аркадійовича КАНДОНІНА — 26.08.1926 р.н.

Віктора Івановича МАТВЄЄВА — 23.08.1958 р.н.

Сергія Борисовича ЗАПАТРІНА — 23.08.1956 р.н.

Михайла Миколайовича ОЛІЙНИКА — 23.08.1960 р.н.

Сергія Валерійовича ХМЕЛЕВСЬКОГО — 23.08.1964 р.н.

Михайла Володимировича ТИМОФІЄВА — 23.08.1964 р.н.

Сергія Олександровича КАРПОВІЧА — 24.08.1950 р.н.

Анатолія Васильовича ЧЕЧЕТА — 24.08.1968 р.н.

Віталія Федоровича БОНДАРА — 25.08.1955 р.н.

Віктора Анатолійовича ПОЛІЩУКА — 25.08.1958 р.н.

Івана Григоровича КОСЮРУ — 27.08.1934 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни