ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ ОЗДОРОВЧИЙ ЦЕНТР «ЕСТЕТИК Б’ЮТІ»

Це перший заклад такого рівня в місті. Серед послуг центру Ви можете відшукати все, що треба для того, аби підтримувати свою красу та доглянутість, здоров’я та естетичний вигляд. Професійні масажисти зроблять тіло пружним та красивим, допоможуть позбутися зайвих кілограмів за допомогою антицелюлітних програм та апаратного масажу (вакуумно-роликового чи вакуумно-баночного), дитячий масажист допоможе Вашим дітям позбутися сколіозу чи вад опорно-рухового апарату. Також до послуг входить догляд за тілом перед відвідуванням солярію — скрабування тіла. До речі, солярій в Оздоровчому центрі — модель 2008 року,таких лише 2 на Україні. До відвідування турбосолярію пропонується професійна косметика (крема,лосьйони) та одноразовий одяг. У комфортних умовах під керівництвом спеціаліста ви отримаєте гарну засмагу та чудовий психоемоційний стан у холодну пору року. Не відкладайте на потім піклування про себе та свою шкіру, бо гарна засмага — це ознака здоров’я та успіху, будьте красивішими!
До послуг центру входять також апаратні методики косметолога,серед них — ультразвукова чистка обличчя (безболісна процедура, не залишає плям та рубців, клієнт зразу повертається до активного життя), алмазна мікродермабразія (мікрошліфовка), гліколеві пілінги, великий асортимент масок, професійні оздоровчі процедури (C-Vital, Soft-Derm, Retinol), нехірургічна підтяжка обличчя ферментними масками, масажі обличчя, воскова депіляція, прокол та багато іншого.
Ще одна приємна послуга оздоровчого центру — апаратний манікюр та педикюр, гелеве нарощування нігтів на форму, кришталеве опечатування нігтів гелем, акваріум, китайський розпис. Процедури проводяться професійним майстром — дизайнером, який володіє новітніми технологіями, художнім розписом, скульптурною ліпкою. Догляд за руками також входить до спектру послуг.
Зима владарює навколо, засипаючи землю кристалами, а, отже, для майстра манікюру настав час відчути себе добрим чарівником. Напередодні Нового року та Різдва огорніть свої нігті срібною розкішшю, додайте стрази для особливого шарму та елегантності. Руки — це своєрідне «обличчя» людини, тож піклуйтесь про них і будьте красивими!
Найдорожче, що цінують в оздоровчому центрі — це клієнти, що раз і назавжди прийняли єдине правильне рішення — вражати навколишніх своєю природною красою та доглянутою зовнішністю, підкресленою радістю перемоги. Перемоги над собою в щоденній боротьбі із часом. Колектив оздоровчого центру отримує величезний емоційний заряд з такими успішними і впевненими у собі людьми, як їхні клієнти.Така робота не дає зупинятись на досягнутому, майстри увесь час вдосконалюються, шукають єдині правильні формули догляду та лікування для кожного клієнта.
І не забувайте, що краса — це не результат одного сеансу, догляд — не результат картинки з шоу-бізнесу, коли бліда дівчинка перетворюється на яскраву красуню під крики «браво»! Але, коли людина ходить систематично на процедури, це очевидно, що жінка чи чоловік, якого б віку вони не були — вони красиві, приголомшливі, естетично-правильні.
Будьте здорові, красиві! Чекаємо на Вас за адресою: вул.Соборності, 9, без вихідних і перерви на обід. Т.5-53-49, 8-096-458-25-78. Постійним клієнтам знижки!