Вітання 35/2015

Вітання 35/2015



























1 вересня святкує ювілей наш дорогий чоловік і батько — Олександр Володимирович КОПИТКО


Прийшла до тебе ця знаменна дата в калиновім намисті літ. Слова найкращі хочем передати, низький і щирий шлем уклін. Хай квітне доля у роках прекрасних, Господь дарує радість і здоров’я, хай кожен ранок з неба сонцем ясним тебе осяє світлом і любов’ю.


Син, дружина



Вітаємо з 60-річчям Володимира Адамовича ЯКИМЧУКА


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить з лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя і радості Вам без кінця. Ми Вам посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа.


Дружина, син Олег, донька Альона, невістка Людмила, зять Олег, внучки



27 серпня відсвяткувала 65-річчя Галина Іванівна РОЖКО


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба! З Днем народження!


Племінниця Людмила з сім’єю


 

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №491/2015 Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України


За значний особистий внесок у державне будівництво, консолідацію українського суспільства, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, активну громадську діяльність, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм постановляю:

Присвоїти почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК СФЕРИ ПОСЛУГ УКРАЇНИ» Катерині Дмитрівні ЛАВРЕНЧУК — голові правління Новоград-Волинської міської Асоціації об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Вікторія», Житомирська область.


Президент України П.ПОРОШЕНКО

21 серпня 2015 року


 

1 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ЗНАНЬ


Шановні освітяни Новоград-Волинського краю, дорогі школярі, студентська молодь та батьки! Щиро вітаємо вас із початком нового навчального року!

Славна традиція святкувати День знань об’єднала багато поколінь: без перебільшення, його відзначають усі — від вихованців дитячих садочків до людей, які давно вже закінчили школу. Це — наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, будь-якої професії лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності.

Тож у цей день найщиріші слова подяки висловлюємо вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Школярам і студентам бажаємо підкорити нові вершини знань та зустріти добрих і надійних друзів. Усім же, хто цього дня прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками. А нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожен навчальний заклад та кожну родину!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Миколу Васильовича СНЄГУРА — 29.08.1920 р.н.

Людмилу Іванівну ІЛЬКІНУ — 30.08.1955 р.н.

Миколу Тимофійовича ШЕПЕЛЬСЬКОГО — 01.09.1926 р.н.

Євгенія Євгенійовича ПОВТОРЕЙКА — 28.08.1951 р.н.

Сергія Володимировича ЧЕРНИША — 28.08.1966 р.н.

Дмитра Семеновича ГАВРИЛЮКА — 01.09.1940 р.н.

Олександра Миколайовича ШАЛАВІНА — 01.09.1950 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни