Білоруси запросили наших спортсменів

Білоруси запросили наших спортсменів

Молодіжний центр (колишній кінотеатр Щорса) є однією з візитівок місцевої влади — у відреставроване приміщення з гордістю приводять делегації гостей. Як розповів тренер Валерій Постіженко, днями заклад відвідали гості з Білорусі, котрі побували у Новограді під час відзначення Дня незалежності України. Офіційна делегація з Рогачова особливо була вражена спортивними умовами для місцевої молоді.
Однак слід зауважити, що не лише умовами для занять, але й талановитими вихованцями спортивних клубів може пишатися не лише влада, але й усі городяни. Під час показових виступів з важкої атлетики, боксу та гирьового спорту офіційній білоруській делегації це продемонстрували вихованці ДЮСШ, на чолі з тренерами Валерієм Постіженком, Олександром Нагорнюком та Лілією Прокопчук.
Показові виступи новоградських спортсменів білоруська делегація оцінила на високому рівні та запросила у Рогачов для матчевих зустрічей у рамках спортивної співпраці між двома країнами, адже бокс та штанга у Білорусі — теж культивуються.
Юлія КЛИМЧУК