«Діти — це наше майбутнє»

«Діти — це наше майбутнє»

Іграшки та шкільне приладдя отримали діти загиблих бійців 30-ї окремої механізованої бригади від представників Новоград-Волинської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Зустріч партійців з дітьми героїв під гаслом «Діти — це наше майбутнє» відбулася 20 серпня.
«Ми допомагали, допомагаємо та будемо допомагати нашим хлопцям, які щодня, ризикуючи своїм життям, захищають рідну землю та забезпечують мирне життя свого народу. Сьогодні ж ми хочемо підтримати дітей, батьки яких загинули, виконуючи свій обов’язок перед Вітчизною та українським народом. Ми схиляємо голови перед мужністю та героїзмом наших воїнів, бо вони віддали найцінніше — свої життя за мирне небо в нашій країні. Найменше, що ми можемо зробити зі свого боку, — приділити увагу їх дітям», —з такими словами звернувся до присутніх голова місцевого осередку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олег Ващенко.
Під час зустрічі діти отримали подарунки від партійців Новоград-Волинської «Солідарності» Олега Ващенка, Романа Седлецького, Ігоря Юшманова, Олександра Махновецького, Андрія Газарова. Найменші — отримали іграшки, дітям дошкільного та шкільного віку подарували ортопедичні рюкзаки з наборами канцелярського приладдя, а учню 11-го класу Владиславу Комарову та студенту Анатолію Камбарову були вручені планшети.
«Ми і надалі будемо підтримувати сім’ї загиблих і будемо надавати допомогу бійцям, які сьогодні боронять нашу Україну від ворогів, бо тільки разом ми — сила, яку не здолати жодному ворогу. Захищаючи нашу державу, хлопці повинні бути впевнені у тому, що їхні діти забезпечені необхідним. Подбати про це — наш обов’язок», — зазначив голова Новоград-Волинської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олег Ващенко.
Прес-служба Новоград-Волинської міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»