Вітання 38/2015

Вітання 38/2015



































21 сентября — юбилей у Елены Алексеевны МАРТЫШ


С Днём рождения, сегодня поздравляя, мы пожелать хотим Вам от души, чтоб много лет ещё прожить, не уставая, чтоб эти годы были хороши. Желаем множество удач, желаем молодости вечной, пусть все исполнятся мечты, и счастье будет бесконечным!


С любовью сестра с семьёй, крестница с семьёй



21 вересня зустрічатиме прекрасний ювілей кохана дружина, любляча матуся та найкраща бабуся — Катерина Миколаївна МАРЧУК


Нехай у цей день, веселий, багатий, щастя й добро завітають до хати! Щоб у достатку, здоров’ї довіку многії літа прожити без ліку. І у вінок привітань, як зерно до зернини, низький Вам уклін від всієї родини!


З повагою чоловік, сини, невістки, онуки



20 вересня вітаємо з 10-літтям найкращу в світі донечку, онучку, племінницю та сестричку — Настусю АНТОНЮК із села Івашківки


Щоб ти була завжди щаслива, добро пізнала у житті, щоб сміялися до тебе із неба зорі золоті. Щоб гріло сонечко ласкаво, щоб Бог тебе в опіці мав, і Ангел твій охоронитель з плеча твого щоб не злітав! Ми дякуємо Богу, що Ти у нас є. Хай силу і радість тобі Він дає!


Всі рідні



17 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ РЯТІВНИКА


Шановні рятувальники Новоград-Волинщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня рятівника!

У цей день висловлюємо вам щиру вдячність за вірність обов’язку та постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Здоров’я і наснаги у вашій нелегкій професії! Нехай мир і злагода панують у ваших домівках!


 

19 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА


Шановні фармацевти Новоград-Волинського краю! Від щирого серця вітаємо вас із нагоди професійного свята.

Обрану вами професію завжди шанували в суспільстві, адже вона пов’язана зі збереженням найціннішого надбання держави — здоров’я її громадян. Ваша наполеглива щоденна праця вимагає відповідальності та відданості обраній справі, потребує багато досвіду та знань. Ми впевнені, що ваші професіоналізм та цілеспрямованість — запорука подальшого успішного розвитку галузі.

Тож зичимо вам невичерпної енергії, впевненості у власних силах та успіхів на ниві охорони здоров’я. Благополуччя та добробуту вам та вашим родинам!


 

20 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ


Ліс — наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки та основа економічної стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу — обов’язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного українця.

Шановні працівники та ветерани лісового господарства Звягельщини, дякуючи вам за невтомність і самовідданість, з нагоди професійного свята щиро бажаємо щастя, добра та достатку. Хай збуваються ваші мрії, хай міцнішим і стабільнішим стає ваш добробут!


 

22 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ


Дорогі ветерани Другої світової війни, шановні учасники партизанського й підпільного руху! Щиро вітаємо вас із Днем партизанської слави!

Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. Перемога України разом з іншими націями була досягнута винятково могутньою волею простих людей, які захищали свою землю.

Низько вклоняємося та висловлюємо вам, дорогі ветерани та учасники підпільно-партизанського руху, сердечну вдячність за ратну звитягу та важку працю у повоєнні роки.

Здоров’я, щастя, довголіття, благополуччя, миру і добра вам і вашим родинам!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Михайла Архиповича ЛУГАЯ — 18.09.1926 р.н.

Поліну Василівну БЕВЗУ — 18.09.1935 р.н.

Віктора Альбертовича УСАРОВА — 19.09.1958 р.н.

Камілію Марківну ТЕРТУС — 20.09.1926 р.н.

Світлану Олександрівну КРУТЯКОВУ — 20.09.1951 р.н.

Сергія Івановича ОСИПОВА — 21.09.1961 р.н.

Василя Івановича ЯЧИНА — 22.09.1922 р.н.

Ганну Григорівну ОПАНАСЮК — 22.09.1961 р.н.

Тамару Григорівну НАУМОВУ — 23.09.1935 р.н.

Валентину Денисівну ВЛАСЕНКО — 23.09.1946 р.н.

Ярослава Романовича ШПІРА — 23.09.1957 р.н.

Юрія Олександровича МАКЕЄВА — 23.09.1961 р.н.

Володимира Миколайовича ЧЕРНЯШУКА — 24.09.1963 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни