Шановні колеги!

Шановні колеги!

Важливість роботи фармацевта неможливо переоцінити. Фармація — невід’ємна складова лікувального процесу, оскільки від роботи фармацевтів значною мірою залежить отримання пацієнтом якісних і ефективних лікарських засобів. Лише на перший погляд простим видається наше завдання — забезпечення населення лікарськими засобами. А саме цим займаються комунальні аптеки міста і району. Всупереч стабільно складним економічним умовам і різним політичним потрясінням, наше підприємство, окрім роздрібного відпуску лікарських засобів, займається виготовленням ліків за рецептами лікарів на прописи, які не випускають на заводах, виконує соціальні програми з пільгового відпуску ліків, забезпечує сільське населення ліками через ФАПи. Взагалі надає повний перелік фармацевтичних послуг.
\"Шановні

У буденних турботах не завжди є час, щоб усвідомити високе призначення — бути провізором і фармацевтом, служити вічним ідеалам добра й людяності, турбуватись про збереження найдорожчого — здоров’я та життя людей. Ми щодня працюємо для забезпечення населення міста і району сучасними, якісними і доступними лікарськими засобами, намагаємося йти в ногу зі світовими тенденціями, відповідати сучасним ринковим вимогам, адже професійні навички і милосердя фармацевтів завжди служитимуть суспільству і людині. Ваші освіченість, уміння знаходити оптимальні рішення, якісно забезпечувати населення лікарськими засобами — надзвичайно потрібні і значущі для суспільства, адже до ліків повинні торкатись тільки професіонали.
Переконана, що ваші відданість справі, фаховий досвід і глибокі знання, завжди поєднуватимуться зі щирим співчуттям до людей, милосердям та благодійністю.
Дозвольте побажати вам міцного здоров’я та енергії для вашої наполегливої праці, яка є надзвичайно важливою для людей. Зичу оптимізму та ентузіазму в реалізації вашої незмінної місії — допомагати людям. Нехай життя дарує вам мир, спокій та добробут, тепло і щастя в домівках!

Т.САХНЕНКО, завідувачка ЦМРА №217, Заслужений працівник охорони здоров’я України, «Почесний громадянин міста»