Вітання 39/2015

Вітання 39/2015























23 вересня — 25 років Олександру Вікторовичу СТЕЦЮКУ


Пропливає долі неспокійна річка, а за нею — роки-журавлі. Ось і загорілась ювілейна свічка на твоєму, на святковому столі. Ювілей життєвий — це не просто свято, це — життя зернини, зібрані в засік, де будуть печалі, радості, турботи, де будуть і смуток, і веселий сміх. Пройдуть, неначе мить, десятки літ, вони, як дощик по тоненькій шибці, вони, як ніжний яблуневий цвіт, вони, як перші струни в тонкій скрипці. Тож хай той цвіт повік не обліта, нехай струна співає, а не рветься, хай доля не скупиться на літа, хай Божа благодать панує в серці! Усе буде в житті — і радості, і біди, і мед солодкий, і гіркий полин. Тож хай віднині буде менше кривди, а більше гарних сонячних новин. Хай зоріє щастя кожну днину, хай хвилює серце радість теж, хай щороку твої іменини квітами злітають до небес! Будь щирим, мудрим і здоровим, май завжди шану від людей, ну а ми із радістю готові тебе вітати не один ще ювілей.


Рідні



27 сентября празднует юбилей Светлана Леонидовна МУРАХОВСКАЯ


От всей души мы поздравляем с одной из самых лучших дат! Ещё сто лет прожить желаем, не зная горя и утрат! Желаем только улыбаться, по пустякам не огорчаться, не нервничать и не болеть, а в общем — жить и не стареть!


С любовью муж, сынуля, доця и родные



ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ, ПЕНСІОНЕРИ ТА ВЕТЕРАНИ ЗАВОДУ СІЛЬГОСПМАШИН!


Сердечно вітаємо з професійним святом — Днем машинобудівника!

Бажаємо всім міцного здоров’я, сімейного щастя, родинного затишку, добра, миру, гарного настрою, в домівках — світла та злагоди, в службових справах — принциповості та наснаги, добрих надбань, подальших успіхів у житті та праці.


Наглядова Рада, адміністрація та профком заводу, Рада ветеранів ПАТ «Новоград-Волинськсільмаш»


 

ПОДЯКА


Педагогічний та учнівський колективи Новоград-Волинської ЗОШ-інтернату I-II ступенів надсилають слова щирої вдячності і побажання здоров’я, добра, злагоди, благополуччя Благодійному фонду «Рідне Полісся» в особі директора Стасюка В’ячеслава Івановича за солодкі подарунки.


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Надію Іванівну Добровольську — 27.09.1923 р.н.

Аркадія Миколайовича Петрова — 27.09.1940 р.н.

Віктора Івановича Єгорова— 28.09.1955 р.н.

Марію Іванівну Кравець — 28.09.1929 р.н.

Віктора Романовича Долнера — 30.09.1950 р.н.

Євгенія Гервасовича РИБАКА — 01.10.1939 р.н.

Володимира Дмитровича КРАВЧЕНКА — 01.10.1967 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни