ПОЗДРАВЛЕНИЯ 49/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 49/2008























5 грудня колектив ДЕЛКС-243 щиро вітає свого начальника Олександра Віталійовича САЛЬЧУКА з ювілеєм


Від усієї душі вітаємо Вас з цією поважною датою, тим більше, що досягнуто за прожиті роки не мало. Бажаємо, головне, міцного здоров’я, поваги, успіху, удачі, кохання ще на багато-багато років.


З повагою Ваш колектив



7 грудня вітаємо з Днем народження золоту, дорогу невісточку Людмилу Василівну ГОНЧАРУК


Доню, голубко ти наша єдина, тебе вітає вся наша родина. Тож будь ти здорова, щаслива, ніколи не сердься, хоч важко тобі, бо ти у нас, мила, на світі єдина, бажаємо щастя тобі на землі.


Свекри, Богдан



ПОДЯКА


Висловлюємо щиру подяку голові Новоград-Волинської міської організації Партії регіонів Олегу Івановичу ЖУРБЕНКУ і заступнику голови Партії регіонів Володимиру Федоровичу ПОМІНЧУКУ за фінансову допомогу в лікуванні хворого сина.


Сім’я Рибаків


 

2 грудня вітаємо з ювілеєм Леоніда Олексійовича ПІДЛИПНОГО


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте здорові й багаті, хай усмішка не сходить з лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам — без кінця. Ми Вам посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа.


Сім’я Лабухіних


 

Вітаємо командувача військ Південного оперативного командування генерал-лейтенанта Петра Михайловича Литвина, особовий склад частин Новоград-Волинського гарнізону, ветеранів з Днем Збройних Сил України


Нехай в цей складний час вас не покидає оптимізм, витримка та віра в майбутнє. Бажаємо щастя, здоров’я, родинного затишку, успіхів в благородній професії захисника Вітчизни.


З повагою виконком міської організації Народної Партії