На засіданні спорткомітету обговорили досягнення і недоліки в роботі

На засіданні спорткомітету обговорили досягнення і недоліки в роботі

\"На16 вересня у приміщенні Молодіжного центру відбулося відкрите засідання виконкому спорткомітету міста. Про досягнення та недоліки в роботі за цей рік доповів голова спорткомітету В.В.Постіженко.
Свої пропозиції про переобрання членів виконкому внесли Олександр Гордієнко та Леонід Плісак. Представники від футболу Валерій Блізніченко, Руслан Скідан та Віктор Гриценко розповіли про необхідність та важливість для юних міських футболістів брати участь в офіційних обласних змаганнях, в яких вони не представлені останні 5 років за браком коштів. Віктор Борисюк розповів про проблеми заборгованості Новоград-Волинської КДЮСШ «Спартак». Олександр Стопичев висловив думку про необхідність більше висвітлювати спортивне життя міста на місцевому телебаченні.
На засіданні виконкому спорткомітету були присутні заступники міського голови М.Г.Усенко, С.Ю.Колотов та начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради В.М.Гамма. Представники влади відповіли на запитання спортивної громади, запевнили у вирішенні проблем та підтримці ініціатив.
В.ПОСТІЖЕНКО, голова ГО «Спортивний комітет міста Новограда-Волинського»