Звягельські боксери успішно виступили у турнірі на Вінниччині

Звягельські боксери успішно виступили у турнірі на Вінниччині

У IV всеукраїнському турнірі з боксу взяли участь понад 150 спортсменів із 18 областей України та країн ближнього зарубіжжя (Молдова, Білорусь). Почесним гостем був професійний боксер у напівсередній ваговій категорії Юрій Нужненко.
Вихованці Новоград-Волинської міської та районної ДЮСШ і СК «Євробокс» не розгубилися від конкуренції і за свої здобутки були нагороджені командним кубком. Пам’ятні статуетки за кращі бої та дострокові перемоги отримали Іван Зембицький і Олексій Плісак.
Отже, переможцями турніру у своїх категоріях стали Олексій Плісак, Віталій Свинарський, Артур Михнюк, Іван Зембицький та Анатолій Юхимович. Президент Новоград-Волинської міської федерації боксу Леонід Плісак також відзначив виступи Вадима Голуба, Миколи Данильчука і Максима Михнюка.
«Наші спортсмени отримали неабиякий досвід, проводячи поєдинки з кращими боксерами з інших областей. Їм потрібно навчатися тримати удар і йти до мети, ставати чемпіонами. Свої кращі якості наші вихованці матимуть нагоду продемонструвати на чемпіонаті Житомирської області, який відбудеться цими днями. Кращі боксери згодом вирушать на чемпіонат України», — розповів «Звягелю» Леонід Плісак.
Принагідно додамо, що за свої неодноразові успіхи на обласній і всеукраїнській арені звягельські боксери й кікбоксери СК «Євробокс» і «Вульф», вихованці міської і районної ДЮСШ, а також їхні тренери були відзначені почесними грамотами з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Відзнаки отримали Леонід Плісак, Олександр Нагорнюк, Ігор Саулевич, Сергій Венгер, Олександр Бойко, Вадим Козачук, Вадим Голуб, Віталій Свинарський, Артур Михнюк, Іван Зембицький, Олексій Плісак, Микола Данильчук.
Олег БРЮХАНОВ
Фото О.НАГОРНЮКА