За що і на які суми штрафувала адмінкомісія протягом вересня

Протягом вересня 2015 року на засіданнях адміністративної комісії було розглянуто 26 справ (за аналогічний період 2014 року — 33 справи) про адміністративні правопорушення. Всі протоколи розглянуті, і винні притягнуті до адміністративної відповідальності.
Загалом за вересень було складено адміністративних штрафів на суму 1836 грн., а саме:

  1. Інспекція благоустрою міста (всього за місяць складено 11 протоколів про порушення правил тримання собак і котів).

  2. Інспекція благоустрою міста (протягом місяця складено 10 протоколів про порушення правил благоустрою території міста): 1) виливання води на проїжджу частину з рингв; відмова від укладання договору на вивезення ТПВ; складування будівельних матеріалів на прилеглій території (щебінь) (340 грн.); 2) захаращування прилеглої території — складування будівельних матеріалів (пісок, ж/плаш); відсутній покажчик найменування вулиці та нумерація на будинку; відсутній договір на вивезення побутових відходів (закрито за ст.22 КупАП); 3) захаращування прибудинкової і прилеглої території, утримання в неналежному санітарно-епідеміологічному стані (340 грн.); 4) захаращування прибудинкової і прилеглої території, утримання в неналежному санітарно-епідеміологічному стані (340 грн); 5) самовільне розташування туалету по відношенню до сусідів (9 м), що не відповідає Правилам благоустрою території міста; влаштування водовідведення на територію сусідів без їхньої згоди (закрито за ст.22 КупАП); 6) витік рідких нечистот від гною за територію присадибної ділянки; складування гною за територію присадибної ділянки (закрито за ст.22 КупАП); 7) захаращування прибудинкової і прилеглої території сміттям, гіллям (закрито за ст.22 КупАП); 8) самовільне розміщення огорожі в межах «червоних» ліній, що заважає руху пішоходів по тротуару (закрито за ст.22 КупАП); 9) підключення відвідних каналізаційних труб до дощеприймальної системи; зливання рідких побутових відходів до дощеприймальної системи (340 грн.); 10) захаращена прилегла територія бур’янами, трава не скошується, залишки буд. матеріалів; відсутній покажчик вулиці і номерний знак будинку (340 грн.).

  3. Новоград-Волинський відділ УМВС: 1) порушення тиші в багатоповерховому будинку №9 по вул.Соборності (м.Новоград-Волинський), гучною музикою в нічний час до 4-ї години ранку в караоке-барі «Кураж» по вул.Соборності, 12 (м.Новоград-Волинський), (85 грн.); 2) продаж пива «Бірмікс Лимон» (2,5%) неповнолітній (перенесено на наступне засідання).

  4. Управління містобудування, архітектури та земельних відносин: 1) переобладнано житлову кімнату в кухню, частину кімнати — в коридор, внаслідок чого житлова площа зменшилась на 16,0 кв.м (17 грн.); 2) переобладнано частину житлової кімнати в коридор, внаслідок чого житлова площа зменшилась на 5,8 кв.м (17 грн.).


Секретар адмінкомісії