Напередодні місцевих виборів Новоград-Волинський МРВ УСБУ в Житомирській області нагадує «телефон довіри»

Служба безпеки України вживає всіх належних заходів для забезпечення державної безпеки напередодні і під час місцевих виборів 25 жовтня 2015 року, своєчасного виявлення, ефективного запобігання та припинення проявів терористичного і екстремістського характеру стосовно всіх учасників виборчого процесу. В межах своєї компетенції сприяє органам державної влади у забезпеченні демократичного і конституційного волевиявлення громадян.
Інформацію про можливі правопорушення у ході виборчої кампанії у сфері державної безпеки мешканці і гості Новоград-Волинського, Баранівського, Ємільчинського та Червоноармійського районів можуть повідомити за номером телефонної «лінії довіри» Новоград-Волинського МРВ Управління СБУ в Житомирській області: (04141) 5-22-08 або надіслати на електронну скриньку: dovira_sbu@ukr.net.
Крім того, для звернень громадян цілодобово працює «лінія довіри» Управління СБ України в Житомирській області: (0412) 47-21-52 та електронна скринька: usbu_zhr@ssu.gov.ua.
Отримана інформація обов`язково буде перевірена, а конфіденційність — забезпечена. За результатами перевірки прийматимуться відповідні рішення.
Прес-група УСБ України в Житомирській області