Вітання 40/2015

Вітання 40/2015



































































30 сентября поздравляем с Фарфоровой свадьбой (20 лет!) дорогих родителей — Руслана Павловича и Людмилу Викторовну БОНДАРЕНКО


Дорогие мама и папа, мы желаем Вам в день Вашей двадцатой годовщины свадьбы просто вспомнить Вашу счастливую жизнь, улыбнуться и понять, что Вы много достигли! Мы хотим сказать, что очень Вас любим, ценим и гордимся Вами! Желаем Вам добра, безграничного счастья и такой же нежной и сильной любви!


С любовью сын Кирилл и дочь Олеся



1 жовтня ювілей відзначив Дмитро Юрійович БОНДАРЕВСЬКИЙ


Сила чоловіка у тому, що він дає змогу близьким відчути себе захищеними. Дімасику, Ти — наша опора і підтримка у будь-яку хвилину життя. На роботі — відповідальний і авторитетний, вдома — чуйний і турботливий. Просимо у Бога сили і здоров’я для Тебе, щоб Ти зміг здійснити усі свої сміливі задуми! Бажаємо кар’єрних успіхів, щастя і розуміння у сім’ї, достатку, сонячних світанків на життєвому обрії! Ми у тебе віримо, цінуємо і любимо!


Мама, дружина, сини, сестра з сім’єю



2 жовтня святкує День народження кохана дружина, турботлива мама, найкраща бабуся — Любов Анатоліївна ЗАГРИВА


Де взяти слів, щоб вдячність передати за все добро, за ласку, за любов, за світ оцей, що нам подарували, і за тепло, що даруєте Ви знов. Бажаєм здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті, хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Ми дякуєм Богу, що Ви у нас є, хай силу й здоров’я Господь Вам дає.


Люблячі чоловік, доньки, зяті та внуки



3 октября празднует юбилей дорогая дочка, прекрасная мама, любимая жена — Алла Николаевна ГАС


В любви своей — всесильна и проста, тебе присущи ум и красота, уменье дивное — нам сердце отдавать, улыбкой нашу душу согревать. Так оставайся ещё долго молодой, такой же нежной и заботливой такой, дари всем счастье, ласку и тепло, с тобою всем нам повезло. Живи сто лет, очаг наш охраняя, единственная, милая, родная!


Мама Таисия, папа Николай, муж Руслан, дочери: Руслана, Ангелина, Виктория, Анечка, Милана



1 октября праздновала своё 30-летие любимая мамочка и жёнушка — Леся Сергеевна КОРОБЧУК


Дорогая наша мамочка и любимая жена! Будь всегда счастливой самою, как в прекрасных сладких снах! В День рожденья пожелания — все от сердца и с теплом: пусть сбываются желания, будет счастьем полон дом!


С любовью муж Серёжа и доченька Дашенька



3 октября празднует юбилей Мария Степановна КУДЕЛИНА


Мама милая, родная, и бабуля дорогая, поздравляем мы тебя с юбилеем, любя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть! Будь здорова и Богом хранима!


С любовью дети, внуки



2 октября отмечает День рождения Раиса Николаевна ПИСОЦКАЯ


Любимая мама, от чистой души Тебя с Днём рождения поздравить спешим! Хороший Ты наш, дорогой человек, пусть дольше продлится Твой жизненный век. Здоровье и счастье Тебе пусть прибудут. Обиды и горе пускай позабудут. Спасибо, родная, за то, что живёшь, детей воспитала, внучат бережёшь.


Дети, зятья, внуки



3 жовтня святкує своє 30-річчя Алла Миколаївна ГАС із с.Олександрівка


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай оминуть тебе тривоги, хай буде щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


Сестра Наташа, хрещениця Аліна, кум Олег



1 жовтня святкував свій 60-річний ювілей Василь Васильович ГОРДІЙЧУК


Бажаємо міцного здоров’я, якого ні за які гроші не купити, родинного тепла, яке нічим не замінити, шани людської, яку не кожен може заслужити.


З повагою колектив Новоград-Волинської районної федерації футболу



Шановні освітяни!


День вчителя — це ваше свято, яке ви заслужили кожним відповідальним уроком, кожним учнівським успіхом під вашим мудрим наставництвом, кожною щасливою долею ваших вихованців! На життєвому шляху усіх нас є такі наставники, яких ми звемо своїми Вчителями з великої літери. Ваші гарячі серця уособлюють якості справжнього педагога, котрий є гідним прикладом для нового покоління українців. Тож хочеться висловити вам сердечну вдячність за невтомну працю, професійний талант, відданість роботі, любов до дітей та рідного краю! Нехай повертається добром кожна дбайливо посіяна зернина у дитячих душах, нехай щедрою на сходи буде освітянська нива! Бажаю, щоб усі ваші фахові починання супроводжував успіх і визнання, щоб роботу освітян повсякчас належно цінувала держава, а здоров’я та натхнення на довгому щасливому життєвому шляху ніколи не підводили!


Микола БОРОВЕЦЬ, кандидат на посаду міського голови


 

Партія «Відродження» міста та району вітає усіх педагогів із Днем вчителя!


Бажає здоров’я, натхнення в роботі, щастя та миру!


 

ПОДЯКА


Висловлюю щиру подяку колективу міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста. Бажаю міцного здоров’я, сімейного благополуччя та добробуту. Особливо завдячую за високий професіоналізм, людяність керівнику організації Костянтиновій В.Н. та терапевту Мазепчук В.С.


З повагою Свинарьов С.Ф., пенсіонер, ліквідатор аварії на ЧАЕС


 

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ! ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!


Прийміть мої щирі вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників освіти.

Своєю напруженою працею Ви запалюєте іскру Божу в серцях учнів та студентів, навчаєте добру, людяності та відповідальності, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Нехай світло, вкладене Вами в серця наших дітей, запалює зірки таланту, високого професіоналізму, освітлюючи нелегкий життєвий шлях українського педагога, повертається до Вас радістю, добром та благополуччям.

Бажаю, щоб Ваша праця приносила лише задоволення, учні радували своїми звершеннями та результатами, а батьківські колективи щиро допомагали у вирішенні проблемних питань.

Велике спасибі вчительському та викладацькому складу за невтомне збереження та примноження кращих традицій освіти в Україні, за те, що й сьогодні продовжуєте закладати в душі українських дітей, юнацтва та молоді любов до своєї Батьківщини та готовність до її захисту.

Низький уклін Вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

Зичу Вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, родинного добробуту, поваги суспільства та любові Ваших учнів.


З повагою П.М.ЛИТВИН, командир 8-го ордена Червоного Прапора армійського корпусу, депутат Житомирської обласної ради, генерал-лейтенант


 

1 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ВЕТЕРАНА ТА МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ


Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку!

Ця дата засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади, які є носіями кращих трудових традицій та наших духовних скарбів. Важко переоцінити ваші здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з вас. Висловлюємо вам сердечні слова вдячності за активну участь у громадському житті та патріотичному вихованні молоді, тяжку працю, доброту та мудрість.

Бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, добробуту, душевного спокою, злагоди та життєвих гараздів.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

4 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ


Шановні освітяни Новоград-Волинського краю! Щиросердечно вітаємо вас із професійним святом.

У всі часи праця вчителя була надзвичайно складною і шанованою в суспільстві, бо вона потребує неабияких знань, духовності та людського тепла. Ви формуєте нове покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, даєте мудрі поради та виховуєте естетичний смак. Висловлюємо вам щиру вдячність за невтомну працю, за покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Бажаємо вам успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, міцного здоров’я, творчої енергії, наснаги, терпіння та людської поваги.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Івана Івановича МІЛЯ — 01.10.1939 р.н.

Ганну Олександрівну БРАЦЮК — 05.10.1927 р.н.

Юрія Васильовича МИХАЙЛЮКА — 06.10.1965 р.н.

Геннадія Михайловича СТАЄНОГО — 07.10.1965 р.н.

Єфросинію Володимирівну ДАНИЛЕНКО — 08.10.1943 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни