Зроби благодійний внесок і отримай унікальне видання — «Новоград-Волинський. Персоналії»!

Завершується робота (що триває майже два роки!) над створенням першого енциклопедичного біографічного довідника «Новоград-Волинський. Персоналії», куди увійдуть відомості про знаних і вже забутих людей нашого краю. У цих невеличких статтях охоплено майже 6 століть, починаючи від князів Звягольских (початок ХV ст., десь від 1450-х років), до наших днів.
До довідника увійшло понад 850 прізвищ наших земляків та тих, у чиїй долі був Новоград-Волинський. Серед них: історичні постаті минувшини; особи, безпосередньо пов’язані з ім’ям Лесі Українки та Новоградом-Волинським; земляки — лауреати премії ім.Лесі Українки; особи, чиї імена носять вулиці міста; Герої Радянського Союзу, Кавалери 3-х орденів Слави,
командири військових з’єднань, яким за визволення міста присвоєно почесне найменування «Новоград-Волинських»; учасники бойових дій Другої світової війни, нагороджені орденами Леніна, Червоної Зірки, Червоного Прапора, Суворова, Кутузова, Б.Хмельницького; нагороджені державними орденами ліквідатори аварії на ЧАЕС, учасники афганських подій, учасники АТО; Герої Соціалістичної праці та нагороджені державними трудовими орденами; Заслужені працівники різних галузей; Почесні громадяни Новограда-Волинського; нагороджені орденом «Звягель» та відзнакою «За заслуги перед Новоград-Волинським районом»; уродженці Звягельщини, які прославилися у різних сферах діяльності; місцеві поети, публіцисти, які є членами НСПУ або мають окремі видання.
У наш час важко знайти кошти на видання. Тому звертаємося до всіх небайдужих керівників підприємств, фірм, підприємців, земляків, у першу чергу тих, чиї імена внесені до цього довідника, підтримати благодійним внеском від 150 грн., перерахувавши кошти у міський Благодійний фонд розвитку культури і мистецтва. При цьому обов’язково вказуйте своє прізвище з позначкою «На біографічний довідник». На вдячність за матеріальну підтримку кожен отримає це унікальне видання. Кошти можна перераховувати з будь-якого банку.
Розрахунковий рахунок Благодійного фонду розвитку культури і мистецтва: 26004049489900 в АТ «Укрсиббанк», м.Харків, МФО 351005, код 20416062.
З повагою Л.НАУМЕЦЬ, голова редакційної групи