Чемпіонське питання — на останній тур

У погоні за чемпіонством у районній футбольній Прем’єр-лізі обидва претенденти на це звання здобули перемоги в 17-му турі (27 вересня). ФК «Чижівка» вдома розгромив ФК «Наталівка» — 11:1, ФК «Майстрів», у свою чергу, не залишив шансів ФК «Повчине» — 5:0.
Інші матчі туру: «Лісгосп» — «Смолка» — 2:2; ФК «Сусли» — ФК «Пилиповичі» — 0:1; ФК «Слобода Романівська» — ФК «Середня Деражня» — технічна перемога гостей.
У першій лізі продовжує лідирувати команда з Яруня, яка цього разу завдала нищівної поразки в гостях ФК «Великий Молодьків» — 7:0.
Інші матчі туру (перша ліга): «Легіон» — ФК «Барвинівка» — 2:3; ФК «Горбаша» — ФК «Броницька Гута» — 2:2; ФК «Романівка» — ФК «Орепи» — 3:1; ФК «Токарів» — ФК «Піщів» — 4:1; ФК «Дідовичі» — ФК «Гульськ» — технічна перемога господарів.
Тим часом у с.Будище відбувся футбольний турнір «Герої не вмирають», присвячений пам’яті загиблого учасника АТО Сахнюка Богдана Петровича, у якому взяли участь команди з сіл Жолобне, Орепи, Горбаша та Ярунь, — повідомляє РДА. Сахнюк Богдан народився 17 червня 1977 р. у с.Жолобне. Служив у 30-ій ОМБр на посаді водія польового вузла зв’язку. Мав звання старшого солдата. Зник безвісти в ніч на 13 серпня 2014 р. під час боїв біля села Степанівки Донецької області. Тіло загиблого знайдено пошуковцями Місії «Евакуація-200» («Чорний тюльпан») на місці загибелі 7 вересня 2014 р. Упізнаний за експертизою ДНК.
27 лютого 2015 року з військовим попрощалися в його рідному селі. Разом із Богданом загинув солдат із села Велика Горбаша Євпак Юрій.
Переможцем турніру стала команда з Жолобного. Друге місце посіли футболісти з Горбаші (поступились у фіналі з рахунком 1:0). У матчі за третє місце сильнішими виявилися представники Яруня — 3:1.
У чемпіонаті Житомирської області з футболу другого поспіль розгрому з рахунком 4:0 зазнав новоградський «Авангард». Тепер — на домашньому стадіоні, від СК «Коростень». Не кращим чином провело останню календарну гру й городницьке «Полісся», поступившись удома (1:5) ФК «Зоря» (Романівський район).
Олег БРЮХАНОВ