ХТО З НИХ СПРАВЖНІЙ «МІСТЕР ІКС»? ПОБАЧИМО 7 ГРУДНЯ

ХТО З НИХ СПРАВЖНІЙ «МІСТЕР ІКС»? ПОБАЧИМО 7 ГРУДНЯ

Увага! Увага!!! У неділю, 7 грудня, о 17 годині, у великій залі міського Палацу культури відбудеться чергове яскраве шоу — конкурсно-розважальна програма «Містер Ікс-2008». Започаткований шість років тому, цей проект встиг завоювати прихильність вибагливої звягельської публіки.
— У Новограді-Волинському традиційно були популярними різноманітні конкурси за участю дівчат — «Міс Звягеля», «Міні-міс». А я свого часу вирішила організувати щось подібне серед юнаків, — розповідає автор і постійна ведуча цього конкурсу Тетяна МУЗИКА. — Час показав, що цей задум себе виправдав, глядачі залюбки приходять подивитися на суперництво хлопців. Подібні проекти практично неможливо організувати без підтримки. Моїм постійним помічником із самого першого конкурсу й до сьогодні є колишній працівник культури, а нині — директор магазину «Техносвіт» Дмитро Іскрижицький. Окрім нього, спонсором виступить Андрій Газаров (компанія «ТелефонЬ»).
Як завше у таких випадках, ведуча не стала відкривати усіх секретів, що стосуються програми шоу. Але все ж невеличкий «витік інформації» місце мав. Прискіпливе журі визначатиме переможця за підсумками п’яти конкурсів. Оскільки шоу-програма присвячена Дню Збройних сил України, один із конкурсів, хоча й жартівливий, має безпосереднє відношення до цього чоловічого свята. Його назва — «Не хочу в армію». Як у цьому, так і в інших елементах програми, юнаки обіцяють максимально реалізувати свої таланти, аби подарувати глядачам справжнє видовище і гарний настрій. А які вони — цьогорічні претенденти на звання «Містер Ікс» — ми пропонуємо вам ознайомитися у коротенькому «прев’ю».
І ще один важливий момент: не забудьте завчасно подбати про квитки, адже їхня кількість обмежена! Звертайтеся у касу Палацу культури.

Підготував Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА

\"ХТОПід №1 за голоси журі і симпатії глядачів боротиметься Віталій ВАСЬКОВСЬКИЙ, студент третього курсу Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму, спеціальність «Обслуговування комп’ютерних та інтелектуальних систем і мереж».
З усього видно, що Віталій — неординарна особистість. Поглянемо хоча б на його захоплення, що поєднують у собі справжнісінькі протилежності: літературу й музику і, водночас, — астрономію та дещо специфічну і таємничу науку уфологію (якщо коротко, то до сфери вивчення уфології належить все, що пов’язане з НЛО).
У майбутньому Віталій мріє стати вченим. Можливо, жартома, але цілком ймовірно, що й всерйоз заявляє про своє бажання побувати в космосі.
А на участь у цьому конкурсі погодився, аби довести, що є найкращим. Утім, всеодно бажає перемоги решті учасників.

\"ХТО№2 Дмитро НАУМЕЦЬ, другокурсник Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму. Дмитро запевняє, що більш за все він любить життя. Отож, цінує кожну його мить. Певно, тому захоплюється кіно- та відеозйомкою. Вже навіть має у своєму доробку декілька цікавих робіт. Зокрема, кліп про Новоград-Волинський та домашнє відео, виготовлене винятково для друзів.
Юнак мріє стати режисером та зняти фільм світового масштабу. Але поки що «тренується» — має на меті виготовити ролик, що пропагуватиме здоровий спосіб життя та розповідатиме, як уберегтися від СНІДу.
На цей конкурс Дмитро прийшов з метою спробувати свої сили та перемогти. Усім учасникам бажає удачі та чесної боротьби.


\"ХТО№3 Олександр ХМАРСЬКИЙ, студент другого курсу Новоград-Волинського професійного ліцею. Опановує професію «столяр будівельний, різальник по дереву».
Олександр захоплюється кіно, музикою, сучасними танцями і (куди ж без неї!) своєю професією. Останнє, певно, найбільш приваблює Олександра — він є автором величезної кількості виробів із дерева. І що важливо — ця колекція постійно зростає.
У майбутньому Олександр хоче стати відомим столяром і прославитися своєю працею. А в конкурсі висловив бажання взяти участь, бо завжди прагне тільки до перемог. Крім цього, даний конкурс юнак розглядає як можливість «просто показати себе широкому загалу». Побажання суперникам від Олександра коротке і влучне як постріл — удачі!

\"ХТО№4 Михайло КОВАЛЬЧУК, другокурсник Новоград-Волинського медичного коледжу, відділення «Лікувальна справа».
Розповідає, що любить займатися багатьма цікавими справами. Проте, найбільше до вподоби — дарувати людям радість, усмішки, гармонію в душі.
— Кожна людина має свій шлях у житті, — розповідає Михайло, — я обрав роботу медичного працівника, бо ця професія потребує наполегливості, концентрації. Допомагати людям — це моє покликання.
До участі в конкурсі Михайла спонукало бажання подарувати глядачам безліч приємних хвилин. Що стосується опонентів, то їм бажає удачі. Якщо дослівно, то це виглядає так: «Хай вам завжди буде добре, і всі ваші справи вдаються якнайкраще».

\"ХТОУчасник під №5 Микола ГАРБОВСЬКИЙ, є студентом четвертого курсу Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу, відділення «Правознавство».
Окрім захоплення правом, Микола проявляє інтерес до кінематографії та музики. У вільний від навчання час, за його словами, відпочиває з друзями, які допомагають зорієнтуватися і правильно налаштуватися у творчому світі.
Своє подальше життя Микола пов’язує зі вступом до університету внутрішніх справ та службою на боці правосуддя. А ще — збирається йти по життю, керуючись висловом «життя яскраве», оскільки таким його робить сестричка і кохання.
На конкурс прийшов з наміром показати феєричне шоу для чудових людей нашого міста, довести собі й близьким, що є не гіршим за інших, навіть кращим.
Микола налаштовується лише на перемогу. Хоча й іншим юнакам-конкурсантам бажає успіху.