«Якщо до вас іде на посаду міського голови вже така визначна особистість, як Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, то вашому місту надзвичайно пощастило», — сказав один із найкращих аналітиків України Стас Федорчук

«Якщо до вас іде на посаду міського голови вже така визначна особистість, як Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, то вашому місту надзвичайно пощастило», — сказав один із найкращих аналітиків України Стас Федорчук

Виборчі перегони набирають обертів. І скрізь — на вулицях, у магазинах, автобусах, на ринках — тільки й чути: «А ти за кого?». Особливі ж хвилювання — у місцях зустрічей із кандидатами на посаду Новоград-Волинського міського голови. І найбільше — на зустрічах із Віктором Леонідовичем Весельським — лідером нинішньої передвиборної кампанії у місті Новограді-Волинському. Виборці хочуть почути від нього особисто, як хоче змінити наше місто. Одна із таких зустрічей днями відбулась у Новоград-Волинській громадській організації Братство ОУН-УПА і, як показали її підсумки, дала віру у те, що зміни на краще справді відбудуться. А тому всі члени організації вирішили підтримати на виборах кандидатуру саме Віктора Леонідовича Весельського.
Ось як про це розповідає голова Новоград-Волинської громадської організації Братства ОУН-УПА Віктор Тарасович БУСЛЕНКО:

— Усе почалося ще минулої осені на парламентських виборах. Тоді було декілька зустрічей із Віктором Леонідовичем Весельським, і ми побачили, що наші позиції співпадають. Ми підтримали його кандидатуру, і в місті Новограді-Волинcькому він виграв з великим відривом — 8 тисяч 395 голосів, або 36,94 відсотки. Ми бачили, що послідовно, крок за кроком, ця людина зробить те, що намічає.
До речі, тоді ж наша організація уперше стала ініціатором зустрічі представників і керівників усіх партій, що є у Новограді-Волинському. І вона нас розчарувала: прикро, але чимало з тих, хто представляв свої осередки, мали на меті не поліпшення життя у місті, як цього прагне В.Л.Весельський, а просто власний піар або ж власний зиск. І тільки Віктор Леонідович дав нам віру в те, що він може конкретно щось змінити.
Ось і цього разу ми поспілкувались, В.Л.Весельський відповів на безліч запитань. А, треба сказати, у нас в організації хлопці «гарячі»: ми пройшли Помаранчеву революцію, Податковий Майдан, Харківські угоди (про які мало хто й чув у Новограді-Волинському, ми вже тоді билися з «беркутівцями»), а потім ми пройшли Революцію Гідності і зараз багато наших представників знаходиться на Сході України — бере участь у бойових діях. Вони не шкодують нічого — ні власних коштів, зароблених нелегкою працею, ні сил, здоров’я і навіть самого життя, заради головного — щоб була єдина Україна, котра б розквітала, щоб наш Новоград-Волинський став нормальним українським містом. І готові заради цього жертвувати усім вищесказаним. Тим більше, у нас запрошують на зустріч не просто так — ми обговорюємо кандидатуру, наш провід вирішує, кого саме обрати, і вже тоді представляємо її усім членам організації. Спочатку, правду кажучи, хлопці поставились до нашої пропозиції з холодком. Та коли на зустрічі Віктор Леонідович Весельський детально ознайомив близько 100 присутніх членів громадської організації зі своєю позицією, коли його відповіді співпали з нашим світоглядом, нашими завданнями, ми побачили, що він — саме та людина, за якою варто йти.
В.Л.Весельський стане міським головою і буде виконувати всі свої обіцянки, плани, наміри (а у серйозність його дій ми віримо!), і ми підтримаємо його у цій ході до кінця! Ми не бачимо іншої кандидатури на пост міського голови, котра б зробила реальні кроки в бік кращих змін життя мешканців Новограда-Волинського, ніж Віктор Леонідович Весельський.
Я знаю уміння Віктора Леонідовича Весельського працювати з людьми і працювати так, щоб виборці дійсно відчули, що місто починає оживати. У нього для цього є величезне бажання — залишити по собі тут гарний слід.
Ось саме після цієї зустрічі аналітик зі Львова Стас Федорчук, котрий приїхав спеціально для того, щоб почути В.Л.Весельського, і сказав: «Якщо до вас іде на посаду міського голови вже така визначна особистість, як Віктор Весельський, то вашому місту надзвичайно пощастило. Я знаю багатьох міністрів і їхніх заступників у Києві, інших видатних постатей в Україні, і скажу, що рівень знань та можливостей Весельського, — надто високий, не всі з тих, кого знаю, мають подібний. Він зможе на рівні розмовляти і в Києві, і в Житомирі, і залучить додаткові інвестиції для Новограда-Волинського — йому повірять і за ним підуть».
Словом, зустріч із Віктором Леонідовичем Весельським нас надихала, і тому ми зробили свій вибір: ми — за Віктора Леонідовича Весельського! Слава Україні!