Бюро добрих послуг

Газета «Звягель» започатковує нову рубрику «Бюро добрих послуг». За час роботи у виданні, а конкретно, приймаючи приватні оголошення, вислуховуючи людей з їхніми, здавалося б, не завжди великими проблемами, у мене назбиралося багато епізодів із життя, коли добрі справи брали гору. Саме тому вирішила сприяти вам, наші дорогі читачі, у таких великодушних моментах, з яких і складаються наші будні.
Сьогодення змушує нас постійно знаходитися у русі, бути активними, вирішувати одним махом купу проблем, і саме у цих клопотах ми втрачаємо пильність та самоконтроль. А коли на мить спиняємось, то помічаємо, що щось загубили… І добре, коли ваші речі чи домашні улюбленці потрапили до надійної, щирої людини — тоді й їх шанси на повернення у руки власника збільшуються.
Пам’ятаю, як минулого року до нас звернулася молода мама, яка разом зі своїм школярем на автобусній зупинці забули новенький сенсорний мобільний телефон, і не могла повірити, коли вона за кілька днів завітала до нас, щоб поділитися неймовірно радісною звісткою — телефон таки повернули! Хіба не диво?
Днями до редакції завітала наша постійна клієнтка і розповіла, що нещодавно збирала на полігоні в р-ні Чижівки гриби і знайшла добротні окуляри. Вона дуже хоче знайти їх власника — повернути без винагороди: 093-151-62-35. Звісно ж, добрі справи зараховуються десь вище!
14 жовтня в районі стадіону «Авангард» знайдено ключі від авто. Т. 093-434-65-71.
Хочете класного друга? Тоді саме до вас мріє потрапити симпатичне кошенятко! Т. 063-683-81-48.
Отже, якщо ви знайшли чужі речі або у вас підростає нове покоління домашніх улюбленців, наша нова рубрика допоможе вам. Єдина умова, адже ми з вами збираємося робити добрі справи — усе без винагород. Творіть добро, і воно до вас повернеться сторицею.
Ольга ДЕМЧУК