Рятувальники Житомирщини продовжують санобробку об’єктів різного призначення

Рятувальники Житомирщини продовжують санобробку об’єктів різного призначення

Рятувальники щоденно продовжують виконувати роботу з знезараження об’єктів різноманітного призначення. У взаємодії з місцевими органами влади рятувальники області проводять дезінфекцію на об’єктах соціальної сфери, здійснюють знезараження ділянок автодоріг, тротуарів тощо.
Упродовж останніх семи днів рятувальники здійснили знезараження 24 об’єктів різного призначення. Роботи проводилися в містах Малині, Житомирі, Овручі, селищах Ємільчиному, Новогуйвинському, Народичах та на територіях Овруцького, Коростишівського районів.
Так, у Народичах бійці ДСНС знезаражували місцеву лікарню, зокрема приміщення інфекційного відділення, флюорографічний кабінет та приймальне відділення. Також упродовж тижня в Малині фахівці ДСНС обробляли поліклініку та приміщення інфекційного відділення міської лікарні. Крім того, ємільчинським рятувальникам довелося знезаражувати під’їзди двох багатоквартирних житлових будинків, у жителів яких підтвердилося захворювання на COVID-19.
За допомогою моторизованих і ручних оприскувачів рятувальники Житомирщини дезінфікують місця масового скупчення людей, зокрема: території біля аптек та продуктових магазинів, дитячих майданчиків, зупинок громадського транспорту тощо. Для особистої безпеки фахівці Служби порятунку працюють у захисному спецодязі, масках, окулярах та рукавичках, дотримуючись усіх санітарних і протиепідемічних норм.
УДСНС України в Житомирській області