Запрошуємо підписати контракт для служби в резерві в територіальній обороні міста

Запрошуємо підписати контракт для служби в резерві в територіальній обороні міста

У сучасних умовах нав’язаної нам Російською Федерацією, так званої, «гібридної» війни неможливо протидіяти армії ще поки потужного агресора без залучення й участі цивільного населення. Непереборність духу саме патріотично налаштованих та мотивованих людей здатна зламати «зуби» будь-якій армії ворога, як би остання не була оснащена і підготовлена до нападу. Це показали і події на Майдані, і подальші бойові дії на Сході України, коли на початкових етапах війни саме добровольчі загони громадян України зупинили регулярні війська РФ від подальшого просування вглиб країни та примусили «забуксувати» всю військову машину окупанта.
Зупинити наступ стало можливим, лише завдяки згуртованості громадян, їхній готовності як брати до рук зброю, так і допомагати армії в захисті територіальної цілісності та суверенітету нашої Держави. Дивлячись на ці події, ми чітко усвідомили, що саме формування підрозділів територіальної оборони є вкрай необхідним для того, аби зберегти мир у своїх домівках.
Усе доволі просто. Нічого нового. Так жили наші предки багато століть, усвідомлюючи, що ворог може прийти на твою землю в будь-який момент, кожен змалечку повинен готуватися її захищати. Знання за спиною не носити. Будь-яка агресія і навіть перемога чужих армій можлива лише там і тоді, де місцеве населення не готове захищатися. Тому кожен цивільний громадянин, займаючись своїми буденними справами, повинен віддавати хоча б невелику частину свого часу на власну військову підготовку. Тероборона найкраще працює тоді, коли вона сформована саме на принципах добровільності. Ми, як суспільство, готові в будь-який момент прийняти на себе перший удар, поки армія не розгорне свої сили і засоби.
Командир військової частини А7306, підполковник Олег Климчук, запрошує військовозобов’язаних, які служили, та осіб, які не служили, але мають військові спеціальності, підписати контракт для проходження служби в резерві в територіальній обороні міста Новограда-Волинського та району.
За детальною інформацією звертайтеся до Новоград-Волинського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки або за тел.: (04141) 3-50-63.
Інформація військової частини А7306