Новий локдаун — нові можливості

Країну вкотре полонив локдаун, і наш район не є винятком. Когось охопив страх безвиході, бо ж навіть уявлення не мають, чим зайнятися, аби не збожеволіти в чотирьох стінах. Проте не варто думати, що чергові карантинні посилення — це обмеження свободи. Це — ще й можливість приділити максимальну кількість часу для себе. Тому ловіть варіантики, як продуктивно провести час у реаліях локдауну.
Займіться самоосвітою. Карантин — це саме той момент, коли є можливість приділити своїй освіті більше часу, зайнятися розвитком своїх умінь. Нині вдосталь цікавих і безкоштовних курсів, вебінарів, марафонів, де можна прокачати навички. Спробуйте опанувати нову професію, якою захоплюєтеся, але раніше не могли собі дозволити витратити на неї достатньо часу.
Приділіть вільний час читанню книг. Світ книги не має обмежень. Ймовірно, що знайдеться багато книг, які ви не встигли прочитати чи маєте бажання осилити їх зміст. За допомогою нової книжкової історії можете подорожувати у різних реаліях, країнах і віках.
Перегляд кінофільмів. Чи були у вас такі моменти, коли у світ виходив цікавий фільм, а ви через брак часу не мали можливості його переглянути? Якщо так, то зараз саме час скласти список тих фільмів чи серіалів, які кортить переглянути. І чимдуж переглядати фільми, які припали до душі.
Знайдіть час для себе. У звичайній життєвій суєті дуже часто забуваємо про догляд за собою і мало часу приділяємо власному здоров’ю. Тому ці карантинні реалії немов створені для того, щоб знайти в собі гармонію, приділити більше часу фізичному та духовному здоров’ю.
Приділяйте більше часу рідним і близьким. Люди, які знаходяться поруч, завжди потребують нашої уваги, підтримки, любові та піклування. Карантин — не для того, аби закриватися в собі, а навпаки. Цей час створений для того, щоб відчувати себе найщасливішою людиною в колі люблячої родини.
Черговий локдаун — не привід засмучуватися. Радійте, що зможете подумати над ухваленням важливого рішення, переосмислити деталі життя чи роль конкретної людини в ньому. Прийміть цей час не як покарання, а подарунок. Тоді світ заграє іншими барвами та дозволить насолоджуватися всією палітрою життя.
Інна ЖУР