www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 43/2015

23 Жовтня 2015 | Оприлюднив: | 23 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Порода казкового Артемона. А. Такса. Б. Пудель. В. Вівчарка. Г. Бультер’єр.
  2. Улюблений головний убір Юрія Лужкова. А. Тюбетейка. Б. Циліндр. В. Кепка. Г. Каска.
  3. Хто першим почав з’ясовувати «Хто винен?» А. М.Горбачов. Б.Едмон Дантес. В. П.Симоненко. Г. О.Герцен.
  4. Назва якого пристрою означає «швидка нога»? А. Велосипед. Б. Самокат. В. Скутер. Г. Мопед.
  5. Напрям у теплі краї. А. Зюйд. Б. Вест. В. Норд. Г. Ост.
  6. Держава Гондурас знаходиться в ... А. Азії. Б. Америці. В. Європі. Г. Це не держава, а хвороба.
  7. Хто з цих тварин живе найдовше? А. Страус. Б. Слон. В. Щука. Г. Оса.
  8. Фільм, у якому не знімався С.Сталлоне? А. Спеціаліст. Б. Погоня. В. Кобра. Г. Кулак.
  9. Хто не мав звання генералісимус. А. О.Суворов. Б. М.Кутузов. В. О.Шеїн. Г. О.Меншиков.
  10. Наймовчазніший із міфологічних богів. А. Ейрена. Б. Морфей. В. Танатос. Г. Гарпократ.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №43: 1. Б. 2. В. 3. Г. 4. А. 5. А. 6. Б. 7. В. 8. Б. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.