6 ГРУДНЯ – ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Шановні захисники Української держави! Солдати, прапорщики, офіцери!
Щиро вітаємо вас із Днем Збройних сил України. Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни.
Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань і переможців фашизму. Мужність і професіоналізм, виявлені українськими солдатами у ході миротворчих операцій, вже здобули молодому українському війську повагу і вдячність у світі.
Сила та міць української держави — у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна — у надійних руках.
Зі святом вас!
Микола ІВАНЮК, голова районної державної адміністрації
Віктор ГОНЧАРУК, голова районної ради


ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО ГАРНІЗОНУ З 17 РІЧНИЦЕЮ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Командування 30-ї гвардійської механізованої бригади вітає військовослужбовців та членів їх сімей, ветеранів війни, Збройних сил, жителів міста та району зі святом. Це свято є проявом поваги українського народу до воїна — захисника Батьківщини, символом непорушного зв’язку багатьох поколінь.
Військовослужбовці в нелегких соціально-економічних та політичних умовах напруженою службою і ратною працею щоденно підвищують бойову готовність, оволодівають вершинами військової майстерності. Усвідомлюючи своє високе призначення, воїни завжди готові до виконання покладених завдань.
З нагоди свята висловлюю глибоку повагу і вдячність кожному з вас за досягнуті успіхи, старанність та сумлінне виконання покладених завдань. Бажаю вам та членам ваших родин міцного здоров’я, добробуту, витримки та терпіння, доброти та злагоди, нових звершень у справі служіння Вітчизні.
І.ДОВГАНЬ, начальник Новоград-Волинського гарнізону, полковник