Хроніка 44/2015

ЖІНКА ЗАГИНУЛА ПІД КОЛЕСАМИ ПОЇЗДА
27 жовтня до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло повідомлення про те, що близько 17 години, на перегоні «ст.Новоград-Волинський — ст.Рихальське», на 334 км залізничної дороги, вантажний поїзд спричинив смертельні ушкодження невідомій жінці. Її труп направлено в морг.
ЧЕРЕЗ ВІКНО ПОЦУПИВ МАЙНО ПЕНСІОНЕРКИ
24 жовтня до чергової частини звернулася 63-річна жителька м.Новоград-Волинський і заявила про крадіжку її майна. У ході перевірки встановлено, що невідома особа шляхом пошкодження вікна проникла до будинку заявниці, звідки викрала 2 мішки пшениці по 50 кг кожен, 4 мішки кукурудзи по 50 кг кожен, 20 кг часнику вартістю 1800 гривень, два пальто вартістю 300 грн., чоловічий костюм вартістю 250 грн., килим настінний вартістю 150 грн., покривало вартістю 200 грн.
Як з’ясувалося згодом, крадіжку вчинив 23-річний, раніше судимий, житель с.Анета.
ОБІКРАВ НА 80000 ГРН.
26 жовтня до Новоград-Волинського МВ надійшла заява від 65-річного жителя с. Токарів про крадіжку його майна. Під час огляду місця події встановлено, що невідома особа, розбивши віконне скло, проникла до будинку, звідки викрала гроші в сумі 25000 грн. та 2900 доларів США.
Працівниками СКР встановлено, що крадіжку вчинив 22-річний житель с.Токарів, раніше судимий.
ВИКРАЛИ «ЗОЛОТИЙ ЗАПАС»
26 жовтня до Новоград-Волинського МВ надійшло повідомлення від 40-річної жительки с.Теснівка про крадіжку золотих виробів.
Як з’ясувалося, невідома особа шляхом вільного доступу проникла до будинку заявниці, звідки викрала золоті вироби, а саме: золотий ланцюжок із хрестиком вартістю 1750 грн., золоту каблучку вартістю 1500 грн., золоту печатку вартістю 2500 грн.
З АВТОМОБІЛЯ ПОЦУПИЛИ ЕЛЕКТРОІНСТРУМЕНТИ
27 жовтня до чергової частини надійшло телефонне повідомлення від 53-річного місцевого жителя про те, що з його автомобіля викрали електроінструменти.
Було встановлено, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала з автомобіля заявника «Пежо-боксер», який перебував у розібраному стані у дворі його домоволодіння, електрозварювальний апарат «Кріптон» вартістю 6000 грн., балон з вуглекислотою вартістю 750 грн., болгарку «Бош» вартістю 1850 грн., редуктор на балон вартістю 250 грн., шланг до балону довжиною 15 м, кабель електричний довжиною 25 м, заподіявши матеріального збитку на загальну суму 9225 грн.
«УГОН» ІЗ ПОДВІР’Я
25 жовтня до чергової частини надійшла заява від 43-річного жителя с.Орепи про незаконне заволодіння його автомобілем.
У ході першочергових дій встановлено, що в ніч із 24 на 25 жовтня невстановлена особа, знаходячись біля подвір’я будинку заявника, незаконно заволоділа автомобілем марки «ВАЗ-21043», чим спричинила останньому матеріального збитку на загальну суму 51200 грн.
ПОКРАЛИ ІНДИКІВ ТА КУРЕЙ…
24 жовтня до чергової частини надійшла заява від 43-річної місцевої жительки про крадіжку її майна.
У ході першочергових дій встановлено, що невідома особа шляхом зриву навісного замка, проникла до приміщення сараю заявниці, звідки викрала 2 індички (вартістю 800 грн.) та 4 курки (вартістю 600 грн.).
Схожий злочин стався 27 жовтня. До чергової частини надійшло телефонне повідомлення від 55-річного місцевого мешканця про те, що він виявив відсутність курей у своєму сараї.
На місці пригоди було встановлено, що невідома особа проникла до сараю, який розташований поруч із будинком, розбивши скло у вікні сараю, звідки викрала 14 курок та одного півня.
…І НАВІТЬ КОНЯ
27 жовтня до чергової частини надійшло телефонне повідомлення від 31-річного жителя с.Дубівка про те, що в нього викрали коня.
Було встановлено, що невідома особа проникла до сараю, який знаходиться на території домоволодіння заявника, через зачинені на металеву защіпку двері, звідки викрала коня віком 11 років, темно-коричневого кольору, чим завдала потерпілому матеріального збитку на суму 15000 грн.
За матеріалами, наданими МВ УМВС, підготувала Людмила ПЕТРУК