Інформація щодо поширення коронавірусної інфекції в Новоград-Волинській міській громаді

«Протягом минулої доби серед жителів міста виявлено 3 нових лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус», — поінформувала 26 травня заступник начальника відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради Леся Становська.
Попередньої доби нових випадків не виявлено. Днем раніше — 2 випадки.
Станом на 26 травня отримують лікування в амбулаторних умовах (удома) під наглядом сімейних лікарів 230 осіб із лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, у тому числі — 6 дітей. Станом на 25 травня — 235 осіб (6 дітей), на 24 травня — 241 особа (6 дітей).
Станом на 9:00, 26 травня, на стаціонарному лікуванні в КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 55 хворих на коронавірусну інфекцію. Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі, 24 особи знаходяться на кисневій підтримці, з них три пацієнти — на апараті ШВЛ.
Шановні жителі громади, бережіть себе та рідних, дотримуйтеся правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски, гігієни рук. При появі симптомів вчасно звертайтеся до сімейного лікаря!
Охочі вакцинуватися від COVID-19 можуть зареєструватися на порталі «Дія», через Національний контакт-центр Міністерства охорони здоров’я за телефоном: 0 800 60 20 19, а також за допомогою мобільного додатку «Дія 2.0» та очікувати повідомлення про запрошення на вакцинацію.
За матеріалами міської ради