Фінансовому управлінню міської ради — ювілейні 90!

Фінансовому управлінню міської ради — ювілейні 90!

Упродовж багатьох років безперебійну роботу бюджетної сфери міста, а нині — територіальної громади забезпечує колектив фінансового управління, який 1 червня 2021 року святкує прекрасний ювілей — 90 років із дня створення.
Фінанси є складною та багатогранною категорією, призначенням яких є забезпечення належних умов для забезпечення життєдіяльності громади та її економічного та соціального розвитку.
Відповідно до Постанови Всеукраїнського центрального виконавчого комітету і Ради народних комісарів УРСР, міський фінансовий відділ створений у 1931 році та здійснював свою діяльність на території міста і району.
Змінюються часи, назви, відбуваються події, змінюються і люди. Однак спадкоємність поколінь є одним із важливих факторів стабільного функціонування установи, у тому числі — і фінансової.
Із дня створення фінансове управління очолювали досвідчені керівники. Сьогодні варто згадати про них та їх наступників, а саме: Чернецький М.І., Троянський Д.А., Прищепа І.М., Соломенко П.І., Тарасюк І.М., Зязюк М.А., Копач Л.А., Примак О.М., Смажук Г.К.
Завдяки цим керівникам, їх наполегливості та самовідданій праці, була створена єдина команда однодумців, які на місцевому рівні реалізовували бюджетну політику.
За цей відрізок часу фінансове управління виховало велику когорту спеціалістів, які стали справжніми фінансистами. Колишні працівники управління працюють на керівних посадах підприємств та банківських установ нашої громади, у податкових та казначейських органах. Крім того, хочеться згадати словами вдячності Калініну З.Ф., Березовську Н.В., Саєнко С.А., Вольську Л.М., Столярчук Н.В., Оніщук Р.П., Шуляківську Н.М., Герасим Л.О., Нехай Г.Д., Романову З.П., Трегубенко Т.І., Косянчука С.В., Волк О.Д.
Традиції своїх попередників шанує та продовжує нинішнє покоління фінансистів. Зустрічаючи поважний ювілей, згадуємо добрим словом ветеранів та наставників управління, наших кураторів, депутатів міської ради, які підтримували і підтримують наш колектив в організації фінансової роботи.
Сьогодні наш колектив також вболіває за результат спільної праці. Працівники фінансового управління докладають чимало зусиль для того, щоб у часи реформ та постійних змін у законодавстві вчасно та в повному обсязі виконувалися поставлені завдання.
Шановні колеги! Шановні ветерани фінансової справи!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди ювілею та слова подяки за Ваш високий професіоналізм, чесність, порядність, сумлінне виконання службових обов’язків.
Нехай невичерпна енергія та наснага, активна життєва позиція і надалі супроводжують Вас у всіх справах.
Нових досягнень, шани та вдячності Вам! Міцного всім здоров’я, миру, злагоди та достатку в родинах!
З повагою колектив фінансового управління міської ради