Ремонт мосту в Чижівці затягується

Ремонт мосту в Чижівці затягується

НОВА ДАТА ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ — КІНЕЦЬ ЧЕРВНЯ
24 травня чижівський сільський голова Аркадій Ратушнюк перевірив хід проведення будівельних робіт на мосту через річку Случ. Про це повідомляють на сторінці Чижівської територіальної громади у Фейсбуці.
«На об’єкті працює 21 робітник. Виконуються роботи з облаштування пішохідних переходів, встановлення електроосвітлення та жолобів для водовідведення. Планується збільшення робітників на об’єкті.
Відповідно до отриманої нової інформації від замовника в особі Служби автомобільних доріг у Житомирській області, повне введення в експлуатацію мосту через річку Случ планується в кінці червня 2021 року. Ремонтні роботи продовжуються!» — йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, ще в січні голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко запевняв, що ремонт мосту в Чижівці завершиться до 20 травня 2021 року.
«Отже, нова дата завершення капремонту мосту — 20 травня. Благоустрій прилеглої території проводитиметься вже після того, як відновиться рух. У мене немає сумнівів, що фінансування продовжиться і роботи будуть завершені навесні. Навіть дав свої публічні гарантії», — запевняв Володимир Федоренко.
Тим часом об’їзна дорога на Чижівку, яку використовує не лише місцевий транспорт, а й транзитний, адже вона є частиною траси Р-49 «Васьковичі — Шепетівка», знову розбита. Попри декілька спроб підсипання й грейдерування, виконаних за кошти місцевих підприємств, об’їзд перебуває в жахливому стані.
Олег БРЮХАНОВ
Фото зі сторінки Чижівської громади