Команда ЗОШ №2 стала учасником Всеукраїнського фіналу «Cool Games»

Команда ЗОШ №2 стала учасником Всеукраїнського фіналу «Cool Games»

500 учнів із 24 областей і міста Києва взяли участь у груповому турі Всеукраїнського фіналу «Cool Games», присвяченого 30-річчю Незалежності України! Серед них — і команда Новоград-Волинської ЗОШ №2, яка захищала честь Житомирської області в другому віковому дивізіоні (11-13 років).
До складу кожної регіональної команди увійшли 20 учнів, яких попередньо поділили на три вікові категорії: 9-10, 11-13 та 14-17 років. Учасники змагалися в естафетах та рухливих командних іграх, наприклад, «Біатлон», «Гулівер», «Конвеєр», «Сухий басейн», «Фортеця» тощо. Старти відбувалися в затишних локаціях Пущі-Водиці на околиці Києва.
Особливістю «Cool Games» є те, що вони не потребують спеціальної підготовки учасників. Одна з головних цілей змагань — започаткувати новий формат проведення уроків фізичної культури, зробити їх яскравими та привабливими для молоді. Тож під час заходів учителі фізкультури, які теж долучені до «Cool Games», отримали практичні поради, як зробити уроки цікавими для учнів різного віку.
Організаторами змагань є Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України та Українська федерація учнівського спорту.
Команда Новоград-Волинської ЗОШ №2 під керівництвом учителя фізичного виховання Олександра Сидорчука посіла одинадцяте місце з 25 команд та здобула неоціненний досвід змагань Всеукраїнського рівня.
Олег БРЮХАНОВ