Фотоконкурс для татусів

Після того, як у місті стартував конкурс «Мати року», татусі захвилювалися: а який конкурс визначить їхні досягнення? І ось сталося, міський центр соціальних служб запропонував цікавинку для татусів.
«Батько», «тато», «татусь» — важливі слова в житті кожного з нас. Такі ж важливі, як і слово «мама».
Батько — це завжди рішучість, мужність та опора. І традиційно, у третю неділю червня, з метою утвердження сімейних цінностей в Україні відзначається День батька.
Звичайно, що цінувати та говорити слова вдячності батькам потрібно кожного дня. Але саме такі свята дають змогу ще раз продемонструвати свою увагу до рідних людей.
Отож запускаємо святковий фотоконкурс, у якому варто взяти участь. Він подарує приємні спогади, оскільки необхідно викласти фото з татом та поставити хештег #татоthebest.
Не забуваємо ставити хештег, оскільки потім усі фото будуть використані в узагальненому вигляді у фотопроєкті, що буде транслюватися на телеканалі «Студія Калина», а також — на офіційній сторінці міської ради у Facebook.
Увага та прояв турботи до рідних людей — це важливо та просто. Подзвоніть батькам, запитайте, як справи, подякуйте за життя!
Міський центр соціальних служб